شیرموز نخورید و به فرزندتان ندهید / بخش نرم داخل نان را بخورید + فیلم

رکنا یکشنبه 20 مهر 1404 - 10:49
رکنا: 2 نکته جالب سلامت را در این فیلم مشاهده می کنید که سبک زندگی تان را تغییر می دهد.
شیرموز نخورید و به فرزندتان ندهید / بخش نرم داخل نان را بخورید + فیلم

به گزارش رکنا، شیرموز یک نوشیدنی ترکیبی بیماری زاست  و وقتی شیر با موز ترکیب شود در معده شما ایجاد فساد می کند و به تدریج زمینه مشکلات گوارشی ، بیماری های معده و یبوست را ایجاد می کند که در درازمدت خود را نشان می دهد.

شیر باید با مواد گرم و خشک مثل عسل، شکر، کاکائو، زعفران ترکیب شود اما وقتی با موز ترکیب می شود یک ترکیب بلغمی در معده ایجاد می کند که عامل عفونت است در طب سنتی. به همین دلیل بچه هایی که شیرموز می خورند احتمال اینکه سیستم دفاعی بدن شان ضعیف شود و عفونت های مکرر و تب های عفونی داشته باشند زیاد خواهد بود.

البته خود موز هم زیاد از نظر طب سنتی توصیه نمی شود که مصرف کنید. زیرا این میوه بومی کشور ما نیست و شاید با ژنتیک مردم ما سازگار نباشد. درمجموع نه شیرموز بخورید و نه موز!

کدام بخش نان سالم تر است؟

و اما درباره مصرف نان باید بدانید که همان بخش داخل نان که نرم است و فکر می کنید خمیر است و نباید بخورید اتفاقا سالم ترین بخش نان است. زیرا کاملا پخته شده و به راحتی هضم می شود اما بخش بیرونی نان که تیره و قهوه ای رنگ است بخش سوخته نان است که ترکیبات سمی در آن ایجاد می شود که سرطانزاست و روی کبد ما تاثیر می گذارد. حتی لک صورت می آورد.

وبگردی

منبع خبر "رکنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.