چرایی توقف یک طرح عمران شهری در بندر دیر

ایرنا شنبه 14 تیر 1399 - 19:11
ایرنا - بوشهر - اجرای طرح های ساحل سازی که یکی از قابلیت های مهم دراستان بوشهر برای جذب گردشگر و ایجاد زیرساخت های تفریحی همواره از اهمیت بالایی برخوردار است اجرای این مهم در بندر دیر بدلیل اختلاف نظر محیط زیست با مسوولان شهرداری با اما و اگر روبرو شده است.
چرایی توقف یک طرح عمران شهری در بندر دیر

 شهردار بندر دیر روز شنبه در گفت وگو با ایرنا گفت: طرح ساماندهی ساحل که متولی آن شهرداری است با ابلاغ محیط زیست متوقف شده است. 

علی ابراهیمی افزود: طرح ساماندهی ساحل با درخواست مردم و بخاطر حفاظت و مراقبت از منازل مسکونی مردم در زمان طغیان آب دریا  کنار ساحل و زیباسازی دریا از سوی شهرداری اجرا شد.

وی گفت: طرح پروژه ساحل سازی با موافقت دفتر فنی استانداری ، فرمانداری و مجوز محیط زیست با هدف ساماندهی ساحل بوده و هیچ گونه تخلف زیست محیطی ندارد.

شهردار بندر دیر یادآورشد: این طرح  با اعتبار ۳ میلیارد تومان با انجام دیوار ساحلی و برق کشی توسط شهرداری آغاز شده است.

وی گفت: این طرح موازی با پارک ساحلی قبلی و در امتداد با آن انجام گرفته و در این طرح مبلمان شهری، فضای سبز، پارکینگ ، پیاده روسازی و پیست دوچرخه سواری طراحی شده است.

ابراهیمی اضافه کرد: شهرداری هیچ تخلف زیست محیطی ندارد و محیط زیست در گذشته برای پارک قبلی هم مجوز داده و اکنون این طرح هم با مجوز محیط زیست و آگاهی کامل از آن در امتداد پارک قبلی طراحی شده و تخلفی از طرف شهرداری صورت نگرفته است.

وی گفت: در این محدوده که اکنون شهرداری اقدام به زیباسازی ساحل کرده نخاله ها و حشرات موزی زیادی وجود داشته که مردم بویژه اهالی کنار دریا از این وضعیت گلایه داشتند و این طرح می تواند رضایتمندی اهالی را در پی داشته باشد.

رییس شورای اسلامی شهر دیر گفت: این طرح با هدف این طرح رفاه و آسایش مردم و ظرفیت مناسبی برای جذب گردشگر و محلی برای تفریح مردم به طول 450 متر درحال اجراست.

 احمد خلیلی با بیان اینکه این طرح همه مجوزهای قانونی را دارد افزود:دلسوزان محیط زیست  بجای مخالفت با این طرح عمومی باید نسبت به ساحل غربی شهر دیر که به شرکت های شیمایی واگذار شده است اقدام کنند که هوا، دریا و خاک منطقه را آلوده کرده و هیچ مسئولی هم صدایش در نمی آید.

یکی از اهالی شهر دیر گفت: از سال ۶۲ مردم دیر پیگیر ساحل سازی و دیوار کشی کنار دریا بوده اند و در زمان معاون عمرانی وزیر کشور وقت اعتباری برای این منظور در نظر گرفته شد و قرار بود دیوار کشی ساحل تا درختان حرا ادامه پیدا کند.

خسرو مجتبایی افزود: با این پیگیری ها دیوار ساحلی تا روبروی کمیته امداد سابق ادامه یافت و بعد از آن اقدام خاصی انجام نشد.

وی گفت: حادثه سیش( طغیان آب دریا) در اسفند سال ۹۵ باعث طغیان دریا، مصدومیت و فوت ۲ نفر و خسارت زیادی به تاسیسات شهری و تخریب منازل مسکونی مردم در کنار دریا شد.

وی اضافه کرد: با انجام و تکمیل طرح ساحل سازی شهرداری مشکل ثبت منازل مردم برطرف می شود  و محل تفریح و گردشگری مناسبی برای اهالی مردم خواهد بود.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دیر گفت: در خصوص پروژه ۲ ساحل سازی شهر دیرشهرداری جهت اخذ مجوز از اداره حفاظت محیط زیست شهرستان درخواست و محل اجرای طرح را ارائه و پس از بررسی های بعمل آمده مجوز اجرای عملیات ساحل سازی از طرف اداره حفاظت محیط زیست دیر صادر شد .

علیرضا حجازی افزود: در بازدیدهای اخیر از پروژه مشخص شد که پیمانکار مربوطه علاوه بر محدوده دارای مجوز اقدام به استحصال زمین از دریا بدون مجوز از این اداره و برخلاف و مغایر با قوانین و مقررات محیط زیست کرده است .

وی گفت: براین اساس طبق وظایف محوله ، این اداره طی نامه ای به شهرداری اعلام کرده که نسبت به توقف عملیات در محدوده فاقد مجوز اقدام شود و بعد از آن شهرداری جهت اخذ مجوز در این محدوده، این مشکل هم مرتفع شد.

سرپرست اداره حفاظت محیط زیست شهرستان دیر  یادآورشد: محیط زیست در چارچوب قانون و مقررات زیست محیطی در راستای زیباسازی ساحل همکاری و نظر موافق دارد.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.