مردم مشکل اتوبوس دارند/ 72 دستگاه اتوبوس تبریز در اختیار پالایشگاه، پتروشیمی و علوم پزشکی!

خبرگزاری فارس سه شنبه 31 خرداد 1401 - 11:07
مردم مشکل  اتوبوس دارند/ 72 دستگاه اتوبوس تبریز در اختیار پالایشگاه، پتروشیمی و علوم پزشکی!

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز،  حجت‌الاسلام‌والمسلمین رسول برگی صبح امروز در میز خدمت خیابان کوچه باغ  با توجه به مشکلات مطرح‌ شده توسط شهروندان منطقه اظهار داشت: رسیدگی به بخشی از مشکلات و نواقص موجود در محله وظیفه شهرداری است. در همین خصوص پیشنهاد می‌کنم مشکلات مطرح‌ شده به صورت جامع و کتبی ارائه شود تا بتوانیم با تمرکز و سرعت بیشتر پیگیر مسائل مطرح‌ شده باشیم.

وی افزود: همچنین با ارائه دقیق مشکلات و کمبودها می‌توان با حضور میدانی از نزدیک مشکلات را مشاهده نموده و با حضور شهردار محترم منطقه دستورات و اقدامات لازم برای رفع آنها را اخذ کرد.

برگی در خصوص ساخت‌وسازهای غیرمجاز که مورد اعتراض شهروندان بوده نیز خاطرنشان کرد: شهرداری منطقه باید گشت داشته و ساخت‌وسازهای غیرمجاز را رصد کند، نباید این‌طور باشد که منتظر گزارش ناظر باشیم تا با تخلفات مقابله کنیم.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز در خصوص پارک‌ها و فضای سبز محدوده خیابان کوچه‌باغ نیز افزود: در این خصوص هم باید موضوعات و مسائل موجود را بررسی کرده و راه‌های رفع مشکلات را با همکاری ادارات و نهادهای مختلف رفع کنیم.

وی همچنین در پاسخ به مطالبات شهروندان این محله در خصوص بهبود وضعیت سرویس‌دهی شرکت اتوبوسرانی تبریز و حومه بیان داشت: در دوره قبلی شورا و شهردار اسبق ۱۸۰ دستگاه اتوبوس در دوره شیوع ویروس کرونا از ناوگان اتوبوسرانی تبریز خارج شده بودند اما با توجه به نیاز شهر به خدمت‌رسانی این اتوبوس‌ها، پیگیر بازگشت آنها برای ارائه خدمات به همشهریان عزیز بودیم. حالا که تماس می‌گیریم و اعلام می‌کنیم که علاوه‌بر درآمد خودشان ۷ میلیون تومان هم یارانه پرداخت می‌کنیم تا دوباره به ناوگان برگردند، قبول نکرده و می‌گویند در شهرهای دیگر فعالیت می‌کنند.

برگی ادامه داد: در سفر اخیر وزیر کشور گفتم که با مشکلات حمل‌ونقل مواجه هستیم و وی نیز دستور خرید ۳۰۰ دستگاه اتوبوس را صادر کرد. در کنار این موضوع ۷۲ دستگاه اتوبوس در اختیار دانشگاه علوم پزشکی، پتروشیمی و پالایشگاه بود که مبلغ قابل‌توجهی هم از این بابت به شهرداری پرداخت نمی‌شد. از سوی دیگر این اتوبوس‌ها فقط به عنوان سرویس این مجموعه‌ها استفاده می‌شدند.

رئیس شورای اسلامی شهر تبریز گفت: بر همین اساس مصر شدیم و فرماندار هم همراهی کردند تا این اتوبوس‌ها تعیین تکلیف شوند. حرف ما این است که چرا در حالی که مردم دچار مشکل هستند، این اتوبوس‌ها در خدمت مجموعه‌های مذکور باشند؟ ۳۰ دستگاه مربوط به پتروشیمی تعیین تکلیف شده و هماهنگی‌های لازم صورت گرفته تا در طول ۳ ماه آتی این اتوبوس‌ها آزادسازی شود.

وی با اشاره به حضور سرمایه‌گذار ترکیه‌ای در تبریز اضافه کرد: روز گذشته نیز سرمایه‌گذار ترکیه‌ای در تبریز حضور داشت و در جلسه‌ای که همراه با شهردار محترم داشتیم، بسته‌های پیشنهادی خود را مطرح کردیم که یکی از حوزه‌ها مربوط به حمل‌ونقل درون‌شهری بود. در خصوص ۳۰۰ دستگاهی که خریداری خواهد شد، پیشنهاد ما این است که اتوبوس‌های ارس پلاک را وارد ناوگان اتوبوسرانی کنیم.

برگی گفت: امیدمان به‌روزهای آینده روشن و خوب است، ان‌شاءالله در حد توان تلاش داریم تا مشکلات را رفع کنیم.

انتهای پیام/س

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.