خواص دارویی پیاز؛ پیاز دارای ویتامین سی است

بهداشت نیوز سه شنبه 17 فروردین 1400 - 00:47

به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات نشان می‌دهد یک ارتباط معکوس بین فراوانی استفاده از این سبزیجات و خطر ابتلاء به چند سرطان مشترک وجود دارد یعنی به همان میزانی که مردم پیاز و سیر مصرف می‌کردند، میزان خطر ابتلاء به سرطان در آن‌ها کاهش می‌یابد.

پیاز به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند، تنظیم قند خون را بهبود می‌بخشد، جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد و تراکم استخوان سالم را پشتیبانی می‌کند، این امکان وجود دارد که با محدود کردن اشتها به کاهش وزن نیز کمک کند.

منبع: ایمنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.