برگی‌ از دفاع هشت ساله

خبرگزاری ایسنا سه شنبه 17 فروردین 1400 - 11:06
«دُبِّ حَردان»؛ جنگل و روستای واقع در ۱۵ کیلومتری جنوب‌غربی اهواز است که لشکر ۵ مکانیزه عراق با عبور از مرز و رسیدن به جاده اهواز- خرمشهر در روز هفتم جنگ با ده‌ها تانک و نفربر آن را به اشغال موقت خود درآورد.
برگی‌ از دفاع هشت ساله

به گزارش ایسنا، «دُبِّ حَردان»؛ جنگل و روستای واقع در ۱۵ کیلومتری جنوب‌غربی اهواز است که لشکر ۵ مکانیزه عراق با عبور از مرز و رسیدن به جاده اهواز- خرمشهر در روز هفتم جنگ با ده‌ها تانک و نفربر آن را به اشغال موقت خود درآورد و با اجرای مستقیم آتش بر روی اهواز، خسارات قابل توجهی به بار آورد. اما این لشکر با مقاومت مدافعان مجبور به عقب‌نشینی تا امام‌زاده سیدطاهر شد و به این ترتیب اولین جبهه دفاع از اهواز در این منطقه سازماندهی شد.

* ماجرای جمله «مگر جوانان اهوازی مرده‌اند که عراق بتواند اهواز را بگیرد» چیست؟

در پی اجرای موفق عملیات «غیوراصلی» و عقب‌نشینی نیروهای عراقی از سوسنگرد و بستان،بخشی از نیروهای زرهی باقی‌مانده دشمن با عبور از رودخانه کرخه‌نور، توسط ۳ دهانه پل شناور نظامی، در روز دوازدهم جنگ از کنار روستاهای سیار، احمدآباد و حمودی عبورکرده‌ و برای تقویت این جبهه، خود را به ۲ کیلومتری دب‌حردان رساندند و تا اجرای مرحله دوم عملیات بیت‌المقدس در این منطقه توسط قرارگاه قدس همچنان اهواز را گلوله‌باران می‌کردند.

پس از غرقاب کردن مواضع دشمن در حوالی روستای دب‌حردان از طریق پمپاژ آب رودخانه کرخه‌نور، دشمن با شکافتن جاده اهواز- خرمشهر و هدایت مجدد آب به شرق جاده توانست در برابر جنگ آب رزمندگان تا حدی مقاومت کند. اکنون در نزدیکی دب‌حردان و در شرق جاده اهواز- خرمشهر نماد یادبودی قراردارد که یادآور حد نهایی تجاوز ارتش عراق به خوزستان است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.