سرمایه گذاری آمریکا در تحقیقات به کمترین میزان رسید

خبرگزاری مهر پنج شنبه 26 فروردین 1400 - 15:23
به گفته رئیس کمیته بازرگانی سنای آمریکا سرمایه گذاری این کشور در بخش تحقیق و توسعه به پایین ترین میزان طی ۱۰ سال رسیده است.
سرمایه گذاری آمریکا در تحقیقات به کمترین میزان رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، سرمایه گذاری آمریکا در بخش تحقیق و توسعه به کمترین میزان طی یک دهه اخیر رسیده است. این درحالی است که این شاخص در بقیه کشورهای جهان رشد کرده است. در همین راستا رئیس یکی از کمیته‌های سنای آمریکا هشدار داد باید یارانه‌هایی به صنعت فناوری اختصاص یابد تا به رقابت آمریکا با چین در این زمینه کمک کند.

ماریا کانتول رئیس کمیته بازرگانی سنای آمریکا در سخنرانی خود اعلام کرد قانون Endless Frontier Act به محرکی برای بحث و گمانه زنی درباره قدرت رقابت آمریکا تبدیل شده است.

قانون مذکور با پشتیبانی چاک شومر و تاد یانگ سناتورهای آمریکایی در سال ۲۰۲۰ ارائه شد. این قانون پیشنهاد می‌کند بودجه‌ای ۱۱۰ میلیارد دلاری طی ۵ سال به پیشرفت فناوری آمریکایی اختصاص یابد.

به گفته او سرمایه گذاری دولت فدرال در بخش تحقیق و توسعه در مقایسه با تولید ناخالص داخلی به پایین‌ترین میزان طی ۴۵ سال اخیر رسیده است. کانتول در این باره افزود: این در حالی است که رقابت بین المللی در این بخش در حال افزایش است و کشورهای دیگر آماده‌اند موقعیت ما در حوزه فناوری را به چالش بکشند.

از سوی دیگر راجر ویکر (سناتور جمهوریخواه) نیز اعلام کرد به نظر می‌رسد هدف از این قانون کمک به آمریکا باشد تا بتواند با چین رقابت کند. اما آمریکا نمی‌تواند با کپی کردن از برنامه تحقیقات، سرمایه گذاری و یارانه‌های دولتی چین، با آن رقابت کند.

ویکر در این باره افزود: سرمایه گذاری استراتژیک در فناوری و زنجیره‌های ذخایر اهمیت زیادی دارند اما نمی‌توانیم با سرازیر کردن سرمایه این مشکل را برطرف کنیم.

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.