مرحوم درویشی متولد ۱۳۵۹ و زاده نهاوند جزو معدود کشتی گیران ایرانی به شمار میرود که در تمامی ردههای سنی توانست عنوانهای قهرمانی را کسب کند.
در طول سالها حضور علیرضا درویشی در میادین کشتی، غلامرضا محمدی سرمربی پیشین تیم ملی، محمد طلایی سرمربی تیم ملی جوانان، مراد محمدی برنده مدال المپیک در کشتی ایران (چندین مرتبه) ، بهنام طیبی عضو تیم ملی ایران در المپیک سیدنی، الکساندر زاخاروک دارنده سه مدال جهانی و توموهیرو ماتسوناگا نایب قهرمان المپیک پکن از جمله ستارههایی بودند که برابر این نابغه ماندگار ناکام ماندند.
درویشی شروع فعالیتش در باشگاه تختی نهاوند بود و با قهرمانی در وزن ۴۳ کیلوگرم سهمیه حضور در مسابقات ۱۹۹۶ نوجوانان جهان به میزبانی تهران را کسب کرد.
این دلاور کشتی نهاوند در جهانی نوجوانان با عبور از سد مسعود واحدی دیگر کشتی گیران ایرانی، در فینال برابر آبیل ابراهمیموف ازبک تن به شکست داد و با کسب نشان نقره، به نخستین مدال خود دست یافت.
اوج کشتی مرحوم درویشی در مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان در لاس وگلاس آمریکا بود که توانست مدال طلا کسب کند.
اوج کشتی مرحوم دروشی در مسابقات کشتی قهرمانی جوانان جهان در لاس وگلاس آمریکا بود که توانست مدال طلا کسب کند.
سال ۱۹۹۸ بهترین سال ورزشی درویشی به شمار میرفت و در مسابقات جوانان آسیا به میزبانی آلماتی قزاقستان با شکست توموهیرو ماتسوناگا ژاپنی (نائب قهرمان المپیک پکن) به مدال طلا رسید و ۲ ماه بعد در لاس وگلاس آمریکا طلای جهان را به گردن آویخت.
درویشی در این مسابقات هیو ساب کیم کرهای که بعدها چهار مدال آسیا کسب کرد را شکست داد، در نیمه نهایی سهراب خیژئوف روس قهرمان نوجوانان جهان را مغلوب کرد و در دیدار فینال نیز برابر جیمی هیل از آمریکا را ۹بر۵ پیروز میدان شد.
در سال ۱۹۹۹ نیز عضو تیم ملی جوانان ایران بود ولی در مسابقات جهانی سیدنی استرالیا مغلوب رنه مونترو کوبایی شد و مدالی کسب نکرد.
اما در سال ۲ هزار میلادی در جوانان جهانی به میزبانی نانت فرانسه بار دیگر توموهیرو ماتسوناگا ژاپنی را مغلوب کرد سپس ۱۵بر۳ حریف ازبکستانی را شکست داد اما در نیمه نهایی در وقت اضافه مغلوب الکساندر کونتائف روس شد و به ردهبندی رفت. او در ردهبندی نیز در کمتر از ۹۰ ثانیه ۱۰ امتیاز از حریف مکزیکی خود پیش افتاد و در نهایت با ضربه فنی پیروز شد و به مدال برنز رسید تا در آخرین آوردگاهش در مسابقات جهانی از مدل بینصیب نماند.
درویشی در سال ۷۶ در شرایطی که تنها هفده سال سن داشت بر سکوی نایب قهرمانی کشور قرار گرفت و یکسال بعد بالاتر از غلامرضا محمدی طلای جام تختی را تصاحب کرد و ۲ مدال نقره دیگر نیز از این جام تا سال ۸۳ نصیب او شد.
قهرمان نونهالان کشور در وزن ۲۴ کیلوگرم، قهرمان نوجوانان کشور و آسیا در اوزان ۳۸ کیلوگرم و ۴۲ کیلوگرم، نایب قهرمان نوجوانان جهان در وزن ۴۲ کیلوگرم، قهرمان جوانان جهان در وزن ۵۰ کیلوگرم، نایب قهرمان کشتی آزاد بزرگسالان ایران در سال ۱۳۷۶ در وزن ۴۹ کیلوگرم در سن پانزده سالگی و قهرمان جام بین المللی جهان پهلوان تختی در سال ۱۳۷۸ در وزن ۵۴ کیلوگرم از افتخارات وی بود.
همچنین نایب قهرمان جام بین المللی ۲۲ بهمن در وزن ۶۰ کیلوگرم، نفر دوم مسابقات جام جهانی نیویورک آمریکا سال ۲ هزار میلادی در وزن ۵۴ کیلوگرم، نفر سوم مسابقات کشتی آزاد جوانان جهان در وزن ۶۰ کیلوگرم فرانسه سال ۲۰۰۱، قهرمانی کشتی جوانان آسیا در کشور قزاقستان در وزن ۵۴ کیلوگرم درسال ۲۰۰۲ میلادی از دیگر ویترین مدالهای این دلاور کشتی است.
مراد محمدی قهرمان جهان و نفرسوم المپیک در خاطرات خود با اشاره به نبوغ علیرضا درویشی میگوید: او گربه سیاهم بود.
مراد محمدی قهرمان جهان و نفرسوم المپیک در خاطرات خود با اشاره به نبوغ علیرضا درویشی میگوید: او گربه سیاهم بود.
علیرضا دبیر رییس فعلی فدراسیون کشتی در سالی که قهرمان المپیک شد و درویشی در تمرین با او بود، اشاره جالبی داشته است.
دبیر خطاب به سایر ملی پوشان و دست اندرکاران کشتی پیرامون مرحوم درویشی میگوید: «این پسر دو تا قلب دارد و هیچ موقع کم نمیآورد و تنها کسی که در تمرینات اذیتم میکند، علیرضا (بابک) است».
مرحوم درویشی در ۳۱ فروردین ۱۳۹۱ به دلیل برخی از مشکلات جسمی و روحی در سن ۳۲ سالگی درگذشت.