به گزارش بهداشت نیوز، دکتر روحانگیز نشیبی گفت: انواع بیماریهای اسهالی به ویژه بیماری کلرا یا وبا و سایر بیماریهای اسهالی که میتوانند علت ویروسی یا باکتریایی داشته باشند، بیماری خونی ویروسی، انواع اسهالهای خونی، انواع هپاتیتها به ویژه هپاتیت A و E که از طریق آب یا غذای آلوده منتقل میشوند، میتوانند در فصل گرم سال افزایش شیوع داشته باشند.
دکتر روحانگیز نشیبی با اشاره به روند افزایشی دما به ویژه در شرایطی که با افزایش رطوبت همراه باشد، اظهار کرد: در این شرایط، احتمال ابتلا به برخی بیماریهای عفونی، بیشتر از سایر زمانها است.
وی افزود: انواع بیماریهای اسهالی به ویژه بیماری کلرا یا وبا و سایر بیماریهای اسهالی که میتوانند علت ویروسی یا باکتریایی داشته باشند، بیماری خونی ویروسی، انواع اسهالهای خونی، انواع هپاتیتها به ویژه هپاتیت A و E که از طریق آب یا غذای آلوده منتقل میشوند، میتوانند در فصل گرم سال افزایش شیوع داشته باشند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: گرما و رطوبت میتوانند زمینهساز انواع عفونتهای قارچی باشند و تعداد موارد ابتلا به این عفونتها به خصوص در مبتلایان به بعضی بیماریهای زمینهای مانند دیابت نیز افزایش پیدا میکند.
نشیبی تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به این بیماریها، سالمسازی درست سبزیها و میوهها و استفاده از آب سالم و بهداشتی، حائز اهمیت است.
این متخصص بیماریهای عفونی و گرمسیری افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماریهای فصل گرما، ضروری است که باقیمانده مواد غذایی طبخشده و استفادهشده، بعد از سرد شدن بلافاصله به یخچال منتقل شوند.
وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد، گفت: این مواد غذایی باید برای استفاده مجدد، کاملا گرم شوند تا اگر باکتری یا ویروسی به دلیل گرما در آنها رشد کرده است، کشته شوند و استفاده مجدد غذا، مشکلی ایجاد نکند.
منبع: ایسنا
منبع خبر "
بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.