غلامرضا کاظمی روز چهارشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا با اشاره به اینکه این میزان اعتبار در بخش درمان و خدمات سطح یک (امور روستائیان ) در کهگیلویه و بویراحمد برای جامعه هدف هزینه شده اظهار داشت: از این میزان سرمایه گذاری یکهزار و ۷۹۹ میلیارد ریال آن در سال ۱۳۹۹ انجام شده است.
وی پرداخت سرانه درمان ۴۰۰ هزار نفر از بیمه شدگان روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر را در استان از خدمات ارزشمند بیمه سلامت دانست و تاکید کرد: این خدمت نقش مهمی در ارتقای وضعیت سلامت مناطق محروم استان داشته است.
کاظمی با بیان اینکه از سال ۱۳۹۶ تاکنون با ۶۰ موسسه جدید کهگیلویه و بویراحمد برای خدمت رسانی به بیمه شدگان قرارداد اخذ شده است ،عنوان کرد: هم اکنون ۳۹۷ موسسه شامل خدمات مختلف چون آزمایشگاه، رادیولوژی، داروخانه و سایر مرکز درمانی طرف قرارداد بیمه سلامت استان هستند.
وی معتقد است افزایش موسسات طرف قرارداد با بیمه ها گامی برای دسترسی بهتر بیمه شدگان به خدمات است که این امر بستر رضایت آنان را فراهم می کند.
مدیرکل بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: کاهش فاصله پرداخت مطالبات موسسات ازیک سال به کمتر از ۲ ماه برای جلب رضایت پزشکان از دستاوردهای دولت دوازدهم در استان بوده که زمینه افزایش انگیزه آنان برای ارائه خدمات بهتر را فراهم کرده است.
کاظمی عنوان کرد: اجرای پذیرش و رسیدگی الکترونیک پرونده های بستری در همه بیمارستان های استان از دیگر خدمات سال های اخیر بوده که نقش مهمی در سرعت بخشی به خدمات رسانی به بیمه شدگان داشته است.
وی تاکید کرد: همچنین اجرای طرح نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیکی از سال ۱۳۹۷ در استان از خدمات بیمه سلامت در دولت دوازهم بوده است. دفترچه بیمه سلامت در این استان الکترونیکی می شود و از اول تیر ماه هیچگونه دفترچهای چاپ نخواهد شد.
کاظمی اظهار داشت: تسریع در روند ارائه خدمات درمانی، کاهش هزینهها، شفافیت در رسیدگی خدمات، صرفه جویی در مصرف کاغذ ،تنظیم هوشمند اسناد و رسیدگی بر اساس قوانین بیمهگری از جمله مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است.
مدیر بیمه سلامت کهگیلویه و بویراحمد گفت: هم اکنون دسترسی به سامانه نسخه الکترونیک سازمان برای تمامی پزشکان طرف قرارداد بخش خصوصی، فراهم شده است و این پزشکان میتوانند نسبت به تجویز الکترونیک اقدام کنند.
وی بیان کرد: در دوره شیوع ویروس کرونا ۱۰۰ هزار دفترچه بیمه پایه سلامت رایگان روستایی و همگانی بدون الزام به ارزیابی وسع، صادر و در اختیار مشمولان قرار گرفت.
غلامرضا کاظمی اضافه کرد:برای حمایت از اقشار آسیبپذیر، دفترچه های بیمه همگانی، روستاییان و عشایر در دوران انتشار ویروس کرونا بدون ارزیابی وسع صادر می شود.
وی بیان کرد: هم اکنون ۳۴۴ هزار نفر روستایی، ۹۷ هزار نفر از کارکنان دولت و ۳۳ هزارو ۳۶۴ نفر از سایر اقشار از بیمه سلامت استفاده می کنند.
کاظمی ابراز داشت: همچنین بیش از ۴۷ هزارو ۲۶ نفر از جمعیت استان از بیمه سلامت همگانی و یکهزار و ۷۲۱ نفر از بیمه ایرانیان استفاده می کنند.
وی اظهار داشت: بیش از یکهزارو ۱۲۷ بیمار خاص اعم از تالاسمی، هموفیلی، کلیوی و دیالیزی زیر پوشش بیمه سلامت است.
به گزارش ایرنا، بیمه سلامت که کمتر از یک دهه سابقه فعالیت دارد در کنار صندوقهای بیمه تأمین اجتماعی و نیروهای مسلح منشا خدمات ارزنده زیادی شده و با اجرای آن اقشار مختلف مردم و به خصوص نیازمندان از خدمات مناسب بهداشتی و درمانی بهرهمند شدهاند با چهار تدبیر نسخه نویسی الکترونیک،افزایش تعداد موسسات طرف قرارداد،حذف دفترچه های درمان و حذف الزام آزمون وسع در دوران انتشار ویروس گام های بلندی برای بهبود خدمات خود در سال های اخیر برداشته است.
این بیمه با پوشش بیمه ای برای ۴۳۶ قلم دارو ،۵۶ خدمت آزمایشگاهی و ۲۴ خدمت دندان پزشکی ،فرانشیز خدمات رادیولوژی بستر بهبود خدمات حوزه سلامت را فراهم کرده است.
بیمه سلامت با ۶۳ مرکز بهداشتی درمانی روستایی با فعالیت ۱۳۴ پزشک و۹۱ ماما در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد خدمات رسانی می کنند که هزینه های خدمات این تیم ها را بیمه سلامت استان بصورت سرانه ای به دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد پرداخت می کند.
در بخش سرپایی از جمله دارو نیز پوشش بیمه به میزان ۷۰ درصد است که این میزان برای بیماران سرطانی، صعب العلاج و خاص رایگان یا تا سقف ۹۰ درصد است که هم اکنون بیش از یکهزار و ۱۲۷ بیمار خاص اعم از تالاسمی، هموفیلی، کلیوی و دیالیزی از خدمات ویژه این بیماران بهره مند هستند.
استان ۷۲۶ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران قرار دارد.