مصطفی ثنایی در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه تاسیسات فاضلاب روستایی از جمله تاسیسات زیربنایی در مناطق روستایی است که در ارتقای سطح بهداشت عمومی و حفاظت از محیطزیست نقش اساسی دارد، عنوان کرد: طرح فاضلاب روستایی از جمله طرحهایی است که برای بهداشت محیط روستا و با هدف جمعآوری فاضلابهای خانگی و بهرهوری بیشتر از آب و جلوگیری از هدررفت آن انجام میشود.
وی با بیان اینکه در استان زنجان روستاهای تهم زنجان، پری ماهنشان و نصیرآباد خرمدره سه روستایی است که طرح فاضلاب در آنها در حال اجرا است، ادامه داد: این طرح از اعتبارات بانک جهانی توسعه اسلامی در نصیرآباد خرمدره اجرا میشود.
این مسئول برای اجرای تصفیهخانه فاضلاب نصیرآباد تاکنون بیش از ۶۳ میلیارد ریال اعتبار هزینه شده است، بیان کرد: پساب خروجی این تصفیهخانه برای کشاورزی و آبیاری درختان غیرمثمر استفاده میشود.
وی با تاکید بر ضرورت فراهم آوردن زیرساختهای بهداشتی در مناطق روستایی برای تحقق مهاجرت معکوس و ماندگاری روستائیان در این مناطق، اضافه کرد: با اجرای این پروژه ۲۷۰۰ نفر در روستای نصیرآباد تحت پوشش خدمات جمعآوری و دفع بهداشتی فاضلاب قرار میگیرند. همچنین مشکل آبهای سطحی نیز در این منطقه تا حد زیادی مرتفع میشود.
این مسئول با اشاره به قدمت بالای لولههای آب آشامیدنی در این روستا، بیان کرد: در کنار اجرای طرح فاضلاب در روستای نصیرآباد، لولههای آب آشامیدنی این روستا تعویض و چاه عمیق نیز برای روستا حفر شد.
ثنایی با اشاره به این مطلب که اجرای طرح فاضلاب یکی از خواستهها و مطالبات اصلی اهالی روستای نصیرآباد بود، عنوان کرد: این طرح با همه استانداردهای جهانی در این روستا اجرا میشود.
انتهای پیام