تولید ۱۰محصول آفت‌کش گیاهی و آنتی بیوتیک طیور در جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 27 خرداد 1400 - 17:21
مدیر مرکز خدمات تخصصی آفت کش ها و آنتی بیوتیک های طیور جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد از تولید ۵ محصول آفت‌کش گیاهی و ۵ محصول آنتی بیوتیک طیور در جهاد دانشگاهی این استان خبر داد.
تولید ۱۰محصول آفت‌کش گیاهی و آنتی بیوتیک طیور در جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد

محسن نجفی در جلسه زنجیره گیاهان دارویی با موضوع مراکز فعال در بخش گیاهان دارویی در پژوهشکده گیاهان دارویی و بازدید از سایر بخش های این پژوهشکده افزود: مرکز خدمات تخصصی آفت کش ها و آنتی بیوتیک های طیور جهاد دانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد از سال ۱۳۹۸ در معاونت پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد با اخذ مجوز از دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و سایر مجوزات از سازمان های مربوطه فعالیت خود را آغاز کرد و در حال حاضر در حال ساخت سوله و تاسیسات جهت تولید ۵ محصول آفت کش گیاهی و ۵ محصول آنتی بیوتیک طیور است.
وی اظهار کرد: از اهداف مهم این مرکز تولید ۵ محصول آفت کش گیاهی و ۵ محصول آنتی بیوتیک طیور است که با ایجاد کارخانه در شهرک چهار بیشه گچساران به این هدف دست خواهد یافت. از سوی دیگر این مرکز با شناسایی تولیدکنندگان گیاهان دارویی در استان جهت تامین مواد اولیه کارخانه آفتکش های گیاهی و آنتی بیوتیک های طیور در راستای کمک به تولید کنندگان و افزایش سطح زیر کشت گیاهان دارویی اقدام خواهد کرد.
مدیر مرکز خدمات تخصصی آفت کش ها و آنتی بیوتیک های طیور جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: اولویت تامین مواد اولیه کارخانه ابتدا با تولید کنندگان استان و سپس خرید از سایر مراکز جهاد دانشگاهی کشور است.
نجفی عنوان کرد: گیاه دارویی اکالیپتوس که در گچساران به صورت خودرو است جمع آوری و آویشن باغی و نعنافلفلی از تولیدکنندگان استانی خریداری و سایر مواد اولیه دیگر نظیر مرزه خوزستانی، رزماری، شمعدانی عطری نیز در آینده از طریق عقد قرارداد کشت و خرید تضمینی مطابق با شرایط و ضوابط بهداشتی کاشت، داشت و برداشت با کشاورزان استانی و در مراحل بعد با خرید از سایر مراکز جهاد دانشگاهی کشور تامین خواهد شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد، وی ادامه داد: تمام تلاش جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد به خصوص ریاست و معاونت محترم پژوهشی راه اندازی کارخانه در آبان ماه سال جاری است تا گامی در جهت تولید گیاهان دارویی و همچنین اشتغال زایی جوانان این مرز و بوم، تولید محصولات سالم، صادرات و ارز آوری برای کشور باشد.


انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.