مکمل رسوراترول را با این داروها مصرف نکنید!

بهداشت نیوز شنبه 05 تیر 1400 - 21:54

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از وب ام دی، تبلیغات این مکمل ها در اینترنت نوید همه چیز را از کاهش وزن گرفته تا زندگی سالم و طولانی تر می دهد.

 

آیا مکمل های رسوراترول واقعا به این وعده ها عمل می کنند؟

فواید

به دلیل دارا بودن قدرت ضدپیری و مبارزه با بیماری ها مورد توجه بسیاری قرار گرفته است. با وجود پتانسیل موجود در رسوراترول، اما هنوز اطلاعات کافی برای تایید کارآیی آن وجود ندارد، تحقیقات اولیه نشان می دهد از شما در مقابل موارد زیر کمک می کند:

بیماری قلبی: تصور می شود با کمک به کاهش التهاب و LDL یا کلسترول “بد” تشکیل لخته ها را که منجر به حمله قلبی می شود دشوارتر می کند.

سرطان: با ایجاد محدودیت در گسترش سلول های سرطانی شروع به از بین بردن آنها می کند.

آلزایمر: از سلول های عصبی در برابر آسیب محافظت کرده و با تجمع پلاک هایی که منجر به بیماری می شود مبارزه می کند.

دیابت: رسوراترول به جلوگیری از مقاومت نسبت به انسولین کمک می کند. وضعیتی که بدن نسبت به هورمون انسولین کاهنده قند خون حساس می شود و این شرایط منجر به بروز دیابت می شود.

محققان معتقدند رسوراترول ژن SIRT1 را فعال می کند. اعتقاد بر این است این ژن از بدن در برابر اثرات چاقی و بیماری های پیری محافظت می کند.

 

اثرات جانبی مصرف رسوراترول

در حال حاضر مطالعات هنوز موارد جدی از اثرات ناشی از مصرف رسوراترول حتی در صورت مصرف دوزهای زیاد آن را کشف نکرده اند. با این حال، این مکمل ها ممکن است با داروهای رقیق کننده خون مانند وارفارین و داروهای داروهای ضدالتهاب غیراستروئیدی مانند آسپرین و ایبوپروفن تداخل ایجاد کند که این امر احتمال خونریزی را افزایش می دهد.

 

سازمان غذا و داروی آمریکا مانند سایر مکمل ها رسوراترول را کنترل نمی کند، همچنین توصیه خاصی برای دوز مصرفی وجود ندارد و مقدار مصرف می تواند از مکمل به مکمل دیگری متفاوت باشد. مقدار مصرف در اکثر مکمل های رسوراترول به طور معمول بسیار کمتر از مقادیری است که در تحقیقات مفید نشان داده شده است.

 

بیشتر مکمل ها حاوی 250 تا 500 میلی گرم هستند برای استفاده از دوز مصرفی در برخی مطالعات افراد باید روزانه 2 گرم یا 2 هزار میلی گرم رسوراترول یا بیشتر مصرف کنند.

 

در پایان

تا زمانی که تحقیقات بیشتری با کیفیت بالا انجام نشود متخصصان مکمل های رسوراترول را برای روند ضدپیری یا پیشگیری از بیماری توصیه نمی کنند.

منبع: الو دکتر 

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.