حسین رجبی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود:در شهرستان تاکستان دو برنامه را در اولویت کاری خود قرار داده ایم که یک مورد آن به حوزه اقتصاد مقاومتی باز می گردد چون هرچقدر در این حوزه کار کنیم به پیشگیری از وقوع جرم و کاهش آسیب ها کمک می کنیم.
وی اضافه کرد: مقام معظم رهبری شعار سال های اخیر را به تولید اختصاص داده اند و ما نیز برای اولین بار در کشور با اجازه رییس کل دادگستری استان، قرارگاه جهش تولید را با ۱۶ پیوست قضایی در شهرستان تاکستان راه اندازی کردیم.
رجبی ادامه داد: همچنین دفتر پیگیری امور شرکت ها را برای اولین بار به همراه نیروهای بسیج مهندسین تشکیل داده و نسبت به شناسایی موانع تولید شرکت های تولیدی شهرستان اقدام کردیم.
وی اضافه کرد: در شهرستان تاکستان ۱۰۴ شرکت نیمه فعال داریم که ۴۶ شرکت را سال گذشته بازرسی کردیم و در سه ماهه امسال هم ۱۵ شرکت مورد بازرسی قرار گرفت.
دادستان تاکستان گفت: بخشی از مشکلات شرکت ها عمده و کلان نیست و با بازدیدهای مجموعه دستگاه های قضایی و اجرایی حل و فصل می شود.
این مسوول قضایی اضافه کرد: در نتیجه این بازدیدها ۲۹۶ میلیارد تومان تسهیلات با کمک دستگاه قضایی به واحدهای تولیدی شهرستان پرداخته شد.
وی گفت: همچنین ۴۰ شرکت شهرستان به عنوان واحد آلاینده به کمیسیون های مالیاتی برای پرداخت ۵۲ میلیارد تومان معرفی شده بودند که موجب تعدیل نیروهای کارگری شهرستان می شد و با دستور قضایی جلوی این کار گرفته شد.
دادستان تاکستان با بیان اینکه اولویت دوم کاری ما در حوزه حقوق عامه است، افزود: برای اولین بار سامانه ارتباط تصویری را با تولیدکنندگان در روزهای سه شنبه راه اندازی کرده ایم و تاکنون ۵۴ تولیدکننده از طریق این سامانه با ما ارتباط برقرار کرده و مشکلات خود را در میان گذاشته اند.
وی اضافه کرد:در نتیجه این اقدامات ۲ هزار و ۱۸۶ نفر اشتغالزایی در راستای اقتصاد مقاومتی در تاکستان انجام شد و ۵۵ درصد جرایم خشن شهرستان تاکستان کاهش یافت که این عدد و رقم به راحتی به دست نیامده و کار متعددی صورت گرفته است.
رجبی اضافه کرد: قرارگاه حقوق عامه را در شهرستان با حضور ۲۰۰ نفر از نخبگان تاکستان تشکیل داده ایم که خروجی آن تدوین و ابلاغ ۱۵۷ طرح در زمینه حقوق عامه بود.
وی با اشاره به این طرح ها گفت: جلوگیری از فرار مالیاتی سه هزار و ۵۰۶ نفر در شهرستان و معرفی آنها به واحدهای مالیاتی، لغو توقیف از ۵۵۲ دستگاه مورتورسیکلت و رهاسازی آنها و راه اندازی گشت همیاران پلیس باغ ها و گشت رضویون برای حفاظت از ۲۵ هزار هکتار باغ انگور از جمله این اقدامات بوده است.