مصرف خوراکی که جلوی حمله میگرنی را می گیرد

بهداشت نیوز پنج شنبه 17 تیر 1400 - 22:12

به گزارش بهداشت نیوز، مطالعات متعددی در مورد روش‌های مختلف کنترل میگرن صورت گرفته و به‌عنوان مثال ورزش یک راهکار مناسب است. اما براساس پژوهش اخیر که اول ژوئیه در نشریه پزشکی BMJ منتشر شد، محققان ایالات متحده آمریکا اعلام کردند که رژیم غذایی سرشار از ماهی‌های چرب و کاهش مصرف روغن‌های گیاهی می‌تواند در کاهش دفعات و شدت حملات میگرن تاثیرگذار باشد. 

به گفته محققان، دریافت مقدار فراوان اسیدهای چرب امگا 3 و از طرفی رژیم فاقد اسیدلینولئیک ( نوعی اسید چرب امگا 6) به‌دلیل تاثیر بر عصبی که بزرگترین و پیچیده‌ترین عصب از مجموعه 12 عصب اصلی جمجمه است، التهاب بافت‌ها و مجاری زمینه‌ساز دردهای میگرنی را کاهش می‌دهد.

محققان برای تایید این مسئله، وضعیت 182 بزرگسال مبتلا به میگرن را در سه گروه و با سه نوع سبک غذایی بررسی کردند. نتایج حاکی از آن بود گروهی که سبک غذایی سرشار از امگا3 را داشتند، کمتر دچار حملات میگرن شدند و از طرفی اذعان داشتند که وضعیت بهتری از نظر کیفیت زندگی را تجربه کردند. به گفته مدیر این تیم تحقیقاتی، اصلاح عادت های غذایی در بهبود دردهای مزمن مانند میگرن تاثیر دارد و می‌تواند به‌عنوان یک اصل مهم در کنار دیگر اصول کنترل و درمان بیماری مطرح باشد. 

منبع: سایت سلامت

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.