به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران در سالهای اخیر استان کهگیلویه و بویراحمد یکی از استان های با نرخ بیکاری بالا در کشور بوده که تعداد بسیاری از جوانان تحصیل کرده استان همچنان پشت چراغ قرمز اشتغال مانده و منتظر تدبیری برای خروج از این وضعیت نابسامان هستند.
از یک سو مسئولان از تریبونهای مختلف حرف از فرهنگ کار در استان به میان میآورند و جوانان کهگیلویه و بویراحمدی را به مشاغل غیر دولتی فرا میخوانند اما از سوی دیگر هیچ بستری برای دل کندن از شغل دولتی و روی آوردن به شغل آزاد فراهم نمیکنند.
بسیاری از جوانان استان کهگیلویه و بویراحمد به دلایلی از جمله بیکاری نیروها و به کارگیری نیروها به صورت فلهای طایفهای و فامیلی و منطقهای رو به سوی مشاغل آزاد از جمله کسب و کار در بازار آوردهاند.
خوب به یاد داریم که در هشت سال اخیر با اتفاقات ناخوشایندی که در استان افتاد عدهای قانون را برای رسیدن به منافع انتخاباتی خود زیر پا گذاشتند و اقدامات خارج از عرف و قانون و قاعده بسیاری انجام دادند که این اقدامات آنها به خصوص در به کارگیری نیروها منجر به احکامی همچون شلاق برای مدیران استان شد.
به همین خاطر جوانان کهگیلویه و بویراحمدی از کار دولتی ناامید شدند و رو به سوی بازار آورده اند اما باز هم بنا به گفته خود جوانان در بازار هم به آنها ظلم شده که یکی از آنها افزایش قارچ گونه و خارج از قاعده فروشگاههای زنجیرهای در شهرهای کوچکی مثل گچساران است.
جوانان بازاری با تجمع خود فریاد میزنند که چرا باید در یک شهر کوچک مثل گچساران ۲۳ فروشگاه زنجیره ای مجوز کار داشته باشند و عملاً کسب و کار عده بسیاری را در این شهر تعطیل کرده و نان آنها را از سفره بردارند.
آنها میگویند سؤال از مسئولان دولت تدبیر و امید این است که به چه دلیل و با چه رویکرد و هدفی اجازه فعالیت به چنین فروشگاه هایی داده شده تا عملاً کسب و کار عده زیادی از بازاریان با رکود واقع شده و عملا از شبکه کار و اشتغال خارج شوند.
جوانان مغازه دار گچسارانی میگویند چرا و به چه دلیل مسئولان دولتی مجوز بیاندازه و خارج از قاعده به این فروشگاهها دادهاند و از سوی دیگر در جلسات و همایشها از اعتیاد و خودکشی آسیبهای اجتماعی دم میزنند که این رویکرد آنها در به تعطیلی کشاندن بازار با اشک تمساح ریختن آنها کاملا متناقض است.
انتهای پیام/82009/س