رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار گفت: در یازدهمین دوره جشنواره، بخشی را به عنوان قصه ما کلید زده ایم که در قالب آن مردم سوژههای بر زمین مانده را به ما ارائه میدهند و آثاری در این باره ساخته میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما، آقای وحید جلیلی در نشست خبری یازدهمین جشنواره مردمی عمار که با حضور مسئولان این جشنواره در حسینیه هنر برگزار شد افزود: سوژههای زیادی داریم که بر زمین مانده است و نیاز به بازتعریف دارد و بخش قصه ما به همین منظور راه اندازی شده است.
آقای جلیلی گفت: تاکنون حدود هزار موضوع قصه و شخصیت به ما معرفی شده اند که امیدواریم با گسترش این نهضت اتفاقات خوبی بیفتد.
رئیس شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم عمار ادامه داد: در این دوره، کتاب سلولهای بهاری با موضوع خاطرات تولید و توسعه سلولهای بنیادی و همچنین لذت زندگی با موضوع مجموع فعالیتهای فرهنگی مردم در قالب عمار و طی یازده سال گذشته را معرفی خواهیم کرد.
آقای جلیلی درباره جایگاه سینمای داستانی در جشنواره فیلم عمار گفت: در این بخش در ده سال گذشته روند رو به رشدی داشته ایم و جوانان بسیاری، آثار با کیفیتی تولید کرده اند که منطقه پرواز ممنوع و لباس شخصی از جمله آنهاست.
وی ادامه داد: منطقه پرواز ممنوع توانست یک میلیون مخاطب را به سینما بیاورد و فروش بیش از ۷ میلیارد تومانی داشته باشد که در ژانر نوجوان اتفاق مثبتی به حساب میآید.
آقای جلیلی افزود: در راستای سینمای داستانی، کارگاههای فیلمنامه نویسی و کارگردانی برگزار شده است و امیدواریم در آینده چهرههای فعال و قوی زیادی در این باره ببینیم.
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.