آلمان: امیدواریم دموکراسی در تونس در خطر نباشد

خبرگزاری ایسنا چهارشنبه 28 مهر 1400 - 11:44
معاون وزیر خارجه آلمان با اشاره به اهمیت آغاز گفتگویی با مشارکت احزاب و جامعه مدنی تونس برای خروج از بحران در این کشور، ابراز امیدواری کرد که دموکراسی در تونس در خطر نباشد.
آلمان: امیدواریم دموکراسی در تونس در خطر نباشد

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، نیلز آنن، معاون وزیر خارجه آلمان روز سه‌شنبه در چارچوب سفر خود به منطقه وارد تونس شد و قرار است در ادامه به کشورهای الجزایر و لیبی نیز سفر کند.

او در این سفر با تعدادی از مسؤولان دولت تونس از جمله عثمان الجرندی، وزیر خارجه این کشور و نیز نمایندگانی از نهادها و احزاب تونس دیدار کرد.

نیلز پس از دیدار با دبیرکل اتحادیه کار تونس، بزرگترین نهاد ملی و اتحادیه در این کشور گفت: امیدواریم که دموکراسی در تونس در خطر نباشد، ما به عنوان دوستان تونس به اینجا آمدیم، آلمان دوست همیشگی تونس است، آلمان از توسعه اقتصادی و دموکراتیک آن حمایت کرد.

معاون وزیر خارجه آلمان اظهار کرد: در هر دموکراسی باید احزابی سیاسی و سندیکاهایی باشند تا نقش اصلی را ایفا کنند، به همین دیلیل من تمایل داشتم با دبیرکل اتحادیه کار ملاقات کنم.

آلمان از شرکای اصلی تونس است که پس از تصمیمات فوق‌العاده قیس سعید، رئیس جمهور تونس در تاریخ ۲۵ ژوئیه گذشته و پس از آن تعلیق در اجرای بیشتر بندهای قانون اساسی در این کشور، تسریع در بازگشت به حاکمیت قانون اساسی و دموکراسی پارلمانی را خواستار شد.

سفر آنن به تونس که تا فردا (پنج‌شنبه) ادامه خواهد داشت، در حالی انجام شد که پارلمان اروپا نشستی را به بررسی تحولات سیاسی تونس و فشار آوردن به این کشور برای بازگشت به وضعیت عادی‌ انجام شد.

معاون وزیر خارجه آلمان در ادامه گفت: همانطور که جوزپ بورل، مسؤول سیاست خارجه اتحادیه اروپا اشاره کرد، ما به پیگیری مراحل آتی اکتفا خواهیم کرد، یعنی پیگیری خواهیم کرد که در سطح استقلال دستگاه قضایی و تفکیک مسؤولیت‌ها چه اتفاقی رخ خواهد داد و اینکه آیا برنامه مشخصی وجود دارد یا نه، ما مشتاقیم با نقشه راه ویژه رئیس جمهور آشنا شویم.

این مسؤول آلمانی افزود: به رویکرد مشخصی برای تعیین حوزه‌های همکاری‌مان نیاز داریم، ما در آلمان دموکراتیک هستیم و نمایندگان ما در سال‌های اخیر حمایت‌های مالی مهمی از تونس کردند و آنها تحولات تونس در خصوص دموکراسی را از نزدیک دنبال می‌کنند.

شرکای تونس از جمله آلمان، فرانسه و آمریکا این کشور را برای آغاز گفتگویی ملی با مشارکت احزاب و نهادهای ملی درباره اصلاحات سیاسی تحت فشار گذاشته‌اند.

آنین در ادامه گفت: اینکه در یک کشور دموکرات تشکل‌های جامعه مدنی و احزاب با رئیس جمهور گفتگو کنند، عادی است اما در نهایت تصمیم با تونس است و این برای ما مساله مهمی است.

بررسی وضعیت اقتصادی و مالی پیچیده تونس جزء برنامه‌های سفر معاون وزیر خارجه آلمان به تونس است.

تونس تا پایان سال ۲۰۲۱ با کمبود شدید نقدینگی و مشکلات بزرگی در تامین بودجه و پرداخت بدهی‌هایش مواجه است.

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.