نورپردازی و فروش املاک شهرداری تهران روی میز شورای شهر

ایرنا یکشنبه 30 آبان 1400 - 13:31
تهران- ایرنا- اعضای شورای اسلامی تهران در جلسه امروز (یکشنبه) موضوع تخلیه نخاله‌های ساختمانی در اراضی شهرستان ری، اجرا نشدن طرح جامع روشنایی و نورپردازی پایتخت و فروش برخی پلاک‌های ثبتی مربوط به شهرداری این کلانشهر را در دستور کار قرار دادند.
نورپردازی و فروش املاک شهرداری تهران روی میز شورای شهر

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه تخلیه نخاله در آرادکوه حداکثر ۱۵۰۰ تومان و در آبعلی رایگان است گفت: با این وجود ما شاهد تخلیه نخاله در اراضی شهرستان ری هستیم که این موضوع نیاز به علت یابی دارد.

به گزارش ایرنا، سید احمد علوی، روز یکشنبه در جریان بیست و پنجمین جلسه شورا، اظهار داشت: در جلسه شورای شهرستان ری موضوع تخلیه نخاله های ساختمانی در اراضی این شهرستان مطرح شد.

وی با اشاره به اخذ مبالغی حدود ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان از هر خودرو در آرادکوه گفت: با پیگیریهای انجام شده مشخص شد که دریافت این مبلغ صحت ندارد و هم اکنون بابت تخلیه نخاله در آرادکوه یکهزار تا یکهزار و ۵۰۰ تومان، بستگی به نوع خودرو اخذ می شود.

 علوی با بیان اینکه در جاجرود و آبعلی در این مورد مبلغی اخذ نمی شود اظهار داشت: در شهریار، قاسم آباد و محمودآباد هم از هر خودرو ۱۵ هزار تومان بایت تخلیه نخاله اخذ می شود.  

علوی تاکید کرد: به نظر می رسد که موضوع تخلیه نخاله در اراضی ری و خارج از محدوده های تعیین شده باید توسط همکاران خدمات شهری پیگیری جدی و علت یابی شود.

وی گفت: چرا با وجود محل هایی مشخص برای تخلیه نخاله که مبلغی هم بابت آن دریافت نمی شود، همچنان در اراضی ری و جنوب تهران به صورت گسترده تخلیه نخاله غیرمجاز انجام می شود.

وی از معاونت خدمات شهری شهرداری تهران خواست تا ضمن علت یابی، گزارشی در این خصوص برای ارائه به شورای شهر تهران و شهرستان ری آماده کنند.

طرح جامع روشنایی و نورپردازی شهر تهران چه شد؟

عضو شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت روشنایی شهر خواستار تهیه طرح جامع روشنایی و نورپردازی شهر تهران شد.

احمد صادقی در جلسه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه با توجه به ابلاغیه الزام شهرداری تهران به تهیه طرح جامع روشنایی و نورپردازی پایتخت هنوز طرحی تهیه نشده است، اظهار داشت: با هدف توجه به زیست شبانه، تامین ایمنی و امنیت شهر در شب، بر این طرح تاکید شده است.

وی گفت: بر اساس این ابلاغیه باید با بهره گیری کامل از مشارکت فعال دستگاه‌ها، بخش خصوصی و سازمان‌های مردم نهاد در تهیه این طرح اقدام کنند.

صادقی با اشاره به وضعیت روشنایی شهر مناسب نیست و مردم برای تردد در ساعات پایانی شب، احساس امنیت نمی‌کنند و مشکلاتی دارند تاکید کرد: شهردار تهران و سازمان زیباسازی باید نسبت به افزایش تعداد چراغهای روشنایی در نقاط کم نور و احیای شهر در شب و هوشمند سازی نورپردازی شهر، اقدام کنند.

وی با اشاره به اصل ۱۱۰ قانون اساسی، گفت: از وزیر نیرو انتظار داریم با همکاری نسبت به نورپردازی فضاهای شهری مساعدت و  وزارت نیرو از قطعی برق در اماکن عمومی جلوگیری کند.

انتقاد از نصب نشدن تابلو بزرگراه شهید متوسلیان در تهران

رییس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر تهران نیز در جلسه امروز نسبت به نصب نشدن تابلو بزرگراه شهید متوسلیان تذکر داد.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز در جریان بیست و پنجمین جلسه شورا، بررسی دومین دستور جلسه کمیسیون نامگذاری شورا را در دستور کار قرار دادند.

نرگس معدنی پور در جریان بررسی این دستور جلسه، اظهار داشت: آبان ۱۴۰۰ اتوبان فتح به نام شهید متوسلیان تغییر نام یافت و این مصوبه نیز ۹ مرداد ابلاغ شد اما هنوز تابلوهای این بزرگراه نصب نشده است.

وی همچنین با قرائت پیشنهادات کمیسیون نامگذاری برای تغییر نام معابر گفت: بر اساس پیشنهاد کمیسیون نامگذاری، چند مورد تغییر نام پیشنهاد شده است.

معدنی پور افزود: نام گذاری میدانی در بزرگراه اشرفی اصفهانی به نام شهید منوچهر حاجی آقانی، تغییر نام کوچه به نام شهید محمد شاه آبادی از مصوبات کمیسیون نامگذاری بوده است.

وی ادامه داد: تغییر نام کوچه‌ای در منطقه ۱۶ و در منطقه ۱۱، تغییر نام تعدادی از کوچه‌ها به نام شهدای منطقه، از سوی اعضای کمیسیون تصویب شده است.

در نهایت اعضای شورای شهر با ۱۷ رای، دومین صورت جلسه کمیسیون نامگذاری را تصویب کردند.

یک فوریت فروش یک ملک رد شد

اعضای شورای اسلامی شهر تهران امروز در جریان بیست و پنجمین جلسه شورا، بررسی یک فوریت لایحه مجوز فروش و تصویب معامله یک پلاک ثبتی مربوط به شهرداری را در دستور کار قرار دادند.

معاون مالی و اقتصادی شهرداری در این خصوص توضیح داد که در راستای تکالیف بودجه‌ای شهرداری تهران باید برای املاکی که برای مولدسازی است، اقدام به فروش کند.

ابوالفضل فلاح با بیان اینکه سقف این اموال ۱۳۳ میلیارد تومان است، گفت: این ملک با کاربری پارکینگ حدود ۱۸۰ میلیارد تومان است و برای فروش آن نیاز به سرعت عمل و یک فوریت دارد.

رییس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر تهران نیز در مخالفت با یک فوریت این لایحه اظهار داشت: چشم انداز فروش املاک برای شهرداری و مدیریت شهری باید واضح تر باشد.

مهدی عباسی افزود: شهرداری تهران دارایی‌های محدودی دارد و باید واگذاری آنها با چشم انداز مناسب تری انجام شود و در ازای آن منابع پایداری برای شهرداری ایجاد شود.

دیگر عضو شورا اسلامی شهر تهران نیز در مخالفت با این لایحه اظهار داشت: یکی از وظایف شورا نظارت بر املاک شهرداری است.

ناصر امانی با بیان اینکه شهردار تهران اعلام کرد که دغدغه هزینه های جاری شهرداری تا پایان سال حل شده است، افزود: این ملک بر اساس چه ضرورتی به فروش برسد و پول آن کجا می رود.

وی ادامه داد: در منطقه ۲ یک ملک مشابه دیگر شهرداری با کاربری پارکینگ وجود دارد که میان سازمان بورس و شهرداری بر سر آن اختلاف ایجاد شده است.

دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز اظهار داشت: بهتر بود یک گزارش بودجه‌ای در این خصوص ارائه می شد.

حبیب کاشانی با بیان اینکه حدود ۲۱ درصد از بودجه غیر نقد شهرداری به صورت نقد درآمده است، گفت: ۱۸۰ روز از حضور ما در شورا می‌گذرد و این یک فوریت بی معنا است.

وی ادامه داد: برای تحقق باقی ۷۹ درصد فروش اموال غیرمنقول، باید برنامه‌ای از سوی شهرداری پایتخت ارائه شود.

اعضای شورای اسلامی شهر تهران در نهایت به یک فوریت این لایحه رای ندادند و قرار شد این لایحه به شکل عادی در کمیسیون شهرسازی بررسی شود.

منبع خبر "ایرنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.