مصرف آب آلو به دلیل خواص آن و نیز ترکیب اتانول موجود در آن میتواند جلوی تکثیر سلولهای سرطانی را بگیرد.
به گزارش برنا؛ مصرف آب آلو به دلیل خواص آن و نیز ترکیب اتانول موجود در آن میتواند جلوی تکثیر سلولهای سرطانی را بگیرد. مصرف این میوه خطر ابتلا به سرطان کولون روده را کاهش میدهد. همچنین آنتی اکسیدانهای موجود در آلو خطر ابتلا به سایر سرطانها را کم میکند.
منبع خبر "
خبرگزاری برنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.