نهادهای نظارتی و حسابرسی ما را در این شرایط نو مشاهده کنند

خبرگزاری مهر یکشنبه 14 دی 1399 - 09:43
وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه خطا در مسیرهای ناشناخته وجود دارد، گفت: فکر می کنیم باید نهادهای نظارتی و حسابرسی ما را در این شرایط نو و پیچیده مشاهده کنند.
نهادهای نظارتی و حسابرسی ما را در این شرایط نو مشاهده کنند

به گزارش خبرنگار مهر، پانزدهمین برنامه گفتگوی در راستای برگزاری سلسله برنامه‌های گفتگو بر محور تحول، باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و سایر دستگاه‌های کشور صبح امروز با حضور مهرداد بذرپاش، رئیس دیوان محاسبات کشور برگزار شد.

وزیر آموزش و پرورش در این نشست گفت: نظارت و حسابرسی بخش ضروری و کارکردی یک مجموعه است که باعث مسئولیت پذیری و شفافیت می شود. در واقع به اعتبار تقسیم کارهاست که تفکیک مسئولیت ها و تخصص ها از هم صورت می گیرد اما به نگرش جمعی نیز نیاز داریم.

وی بیان کرد: هر رکن کارکردی می‌تواند عملکرد درست داشته باشد کارکرد بهینه هر رکن در عملکرد کلی ارزیابی می‌شود هرچه مجموعه روان تر کار کند این کارکردها دقیق تر و درست تر است ما به اعتبار تقسیم کار، تفکیک مسئولیت‌ها و تخصص و تضمین اهداف از هم تفکیک شدیم اما نگرش جمعی و ترکیبی نیاز اساسی موفقیت است.

حاجی میرزایی بیان کرد: باید دید هر مجموعه‌ای تا چقدر قادر است با پیچیدگی‌ها خود را پیش ببرد. گفتگوها مجال خوبی برای فهم و درک ما از پدیده‌ها را به وجود می‌آورد. البته مجموعه ها معمولاً از روش های قدیمی دل نمی کنند و کمتر حاضرند در آن تجدیدنظر کنند و با آن مقابله هم می کنند. روش ها باید متحول شود.

وی با اشاره به اینکه با ورود کرونا با یک مخاطره بزرگ روبرو شدیم گفت: بعد از ورود کرونا به کشور مسائل، پیوندها و روابط تعریف شده آسیب دیدند و رابطه ستاد و مدرسه، مدرسه با معلم، معلم با دانش‌آموز و مدرسه با خانواده و روش تکلیف و ارزیابی با مخاطره رو به رو شد اما در هر صورت آموزش تعطیل نشد. بیش از ۱۳ میلیون دانش آموز در ۷۲۰ منطقه آموزشی و ۱۰۰ هزار مدرسه داشتیم که باید در این زیست بوم جدید فرایندها را از نو برایشان تعریف می کردیم.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: دست به کار شدیم اول به تلویزیون پناه بردیم و تلویزیون هم به سرعت به یاری ما آمد. به سرعت متوجه شدیم یک رابطه عرضه است و مشخص نیست سمت تقاضا چه اتفاقی می افتد و نمی دانستیم چه کسانی آموزش ها را تماشا می کنند. به سراغ پیام رسان ها رفتیم، چند پیام رسان داخلی را انتخاب کردیم. خواستیم به ما تضمین بدهند اما هیچ کدام حاضر نشدند حتی تست بدهند که ببینیم ظرفیت پاسخگویی در این ابعاد را دارند یا خیر. ما یک محیط ایزوله می خواستیم. در نهایت هم شاد متولد شد و یک بستر عمومی را فراهم کردیم و به تدریج قابلیت های آن افزایش یافت و بزرگترین خدمت مبتنی بر آی تی در کشور است. بدیهی است که در این مسیر ناشناخته و نوپدید، خطاهایی کرده باشیم. فکر می کنیم باید نهادهای نظارتی و حسابرسی ما را در این شرایط نو و پیچیده مشاهده کنند. ما پایبند بودن به قانون را شرط دینداری و انقلابی گری می دانیم و قانون گریز نیستیم بلکه قانون را میثاق مشترک می‌دانیم و معتقدیم اگر خطایی پیش بیاید نیازمند ارزیابی دقیق تری است.

تکمیل می شود…

منبع خبر "خبرگزاری مهر" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.