به گزارش ایسنا، علی مالمیر یکشنبه ۲۸ آذرماه در افتتاحیه کارگاه سفالگری در روستای بوبوکآباد در شهر قهاوند، با بیان اینکه این کارگاه میتواند در توسعه اقتصادی منطقه و ایجاد فرصتهای شغلی در منطقه بسیار موثر باشد، افزود: با وجود شهرهای جهانی و ملی در حوزه صنایع دستی و کانونهای صنایع دستی استان در حوزه ایجاد اشتغال بسیار موثر بودهاند و در حال حاضر همدان بیش از ۴۰ هزار هنرمند در حوزه صنایع دستی دارد.
وی ادامه داد: در لالجین، ملایر، تویسرکان و روستاهای مختلف استان مانند اشترمل و داویجان که کانون صنایع دستی شکل گرفته توانستهاند منطقه را تحت تاثیر قرار دهند.
مالمیر با بیان اینکه این ویژگی صنایع دستی است که مانند یک هسته شکل میگیرد و آرام آرام در اطرافش توسعه مییابد، تصریح کرد: به زودی در منطقه قهاوند دورههای آموزش را در حوزه سفال و نقاشی روی سفال خواهیم داشت تا شاهد ایجاد کانون جدید صنایع دستی در حوزه سفال در این منطقه باشیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان همدان مطرح کرد: استان همدان با وجود شهر جهانی سفال رهبری این صنعت را در سطح کشور بر عهده دارد بنابراین امکانش فراهم است در نقاط دیگر استان از این الگو استفاده کنیم تا ظرفیتهای گردشگری نیز تقویت شود.
انتهای پیام