رامین میرزایی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه فعالیت این صندوق در راستای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال و توسعه سرمایه گذاری ها بر پایه آمایش سرزمینی است، افزود: در این راستا صندوق کارآفرینی امید به صندوق پیشرفت و عدالت ایران تغییر نام خواهد داد و شعبه های آن در همه استان ها فعال خواهد بود.
وی با بیان اینکه اعتبارات بودجه، فروش دارایی های مازاد دولت، مازاد درآمد مالیات، اختصاص بخشی از بهره مالکانه معادن، استفاده از منابع صندوق توسعه ملی، جذب منابع مشارکت بخش خصوصی و نهادهای عمومی، بهره گیری از بازارهای پولی و مالی داخلی و جذب سرمایه گذاری خارجی از جمله محل های تامین منابع صندوق پیشرفت و عدالت است، اظهار داشت: منابع حاصل از این موارد که در واقع با عنوان اعتبارات رشد اقتصادی است در صندوق پیشرفت و عدالت استان تجمیع می شود.
میرزایی خاطرنشان کرد: تلاش این است که جهت گیری اعتبارات عمرانی در استان را هم در راستای تقویت زیرساخت هایی قرار دهیم که قرار است از طریق صندوق پیشرفت و عدالت، سرمایه گذاری ها در آن زمینه ها انجام شود.
وی با بیان اینکه شورای برنامه یزی و توسعه استان تصمیم گیرنده صندوق پیشرفت و عدالت در استان خواهد بود، اظهار داشت: ساختار و اساسنامه فعلی صندوق کارآفرینی امید برای تبدیل به صندوق پیشرفت و عدالت تغییر می کند.
میرزایی با بیان اینکه هدف دولت این است که اعتبارات عمرانی استان ها را هم در سال آینده بیشتر تقویت کند، افزود: یکی از اهداف عمده در این راستا، تقویت زیرساخت ها برای تحقق رشد اقتصادی است.
وی از افزایش تفویض اختیارها به استاندار و شورای برنامه و ریزی و توسعه استان در خصوص فعالیت های صندوق پیشرفت و عدالت در سال آینده خبر داد و افزود: همه این اقدامات برای تسهیل در شکل گیری در شکل گیری صندوق و حرکت آن در جهت توسعه استان است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان زنجان با بیان اینکه فعالیت صندوق پیشرفت و عدالت، انگیزه و زمینه لازم را برای جذب سرمایه گذاران ایجاد می کند، افزود: نقش صندوق در واقع، اهرم کردن منابع برای جذب منابع و سرمایه گذاری های بیشتر در استان خواهد بود.