از علت تا پیشگیری بیماری وبا

بهداشت نیوز دوشنبه 30 خرداد 1401 - 14:53

به گزارش بهداشت نیوز، دکتر علی منصوری بیان کرد: بیماری های منتقله از آب و غذا بیماری هایی هستند که از خوردن غذا و نوشیدنی های آلوده ناشی می شوند.

وی خاطرنشان کرد: در فصل تابستان افزایش مسافرت، افزایش مصرف غذا در بیرون از منزل و استفاده از غذاهای آماده طبخ منجر به افزایش شیوع بیماری های‌ منتقله از آب و غذا می شوند.

وی اضافه کرد: علائم و نشانه‌ های بالینی در اغلب بیماری ‌های منتقله از غذا شامل اسهال، تهوع، استفراغ و دردهای شکمی است.

دکتر منصوری تاکید کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های منتقله از آب و غذا، شستن دست‌ها قبل از تهیه غذا و یا هنگام سرو و مصرف غذا و همچنین پس از هر بار اجابت مزاج، استفاده از توالت‌های بهداشتی، استفاده از آب سالم و بهداشتی و عدم استفاده از آب‌های ناسالم جهت آشامیدن توصیه می شود.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.