چه موقع باید نمک به غذا اضافه کنیم؟

بهداشت نیوز یکشنبه 09 مرداد 1401 - 07:06

به گزارش بهداشت نیوز، نمک یکی از چاشنی های پرمصرف دنیا است که در اکثریت غذاها استفاده می شود.نمکی که باید تمام افراد به جز افراد دچار پر کاری تیروئید استفاده کنند نمک یددار تصفیه شده است چرا که  افراد باید برای تامین ید روزانه خود حتما از نمک یدار تصفیه شده استفاده کنند. خیلی از افراد نمک را در ابتدای پخت  به مواد غذایی اضافه می کنند  که کار نادرستی است. باید توجه داشت  از آنجایی که ید به سادگی از نمک متصاعد می شود لازم است که نمک ده دقیقه قبل از سرو غذا به غذا اضافه شود تا مدت زمان کمتری در معرض حرارت قرار گیرد و ید ان از بین نرود.

همچنین باید توجه داشت که نمک یددار باید برای حفظ ید شان در ظروف دربسته تیره رنگ مثل ظروف چوبی و  پلاستیکی و به دور از نور آفتاب ، حرارت و رطوبت نگهداری شود.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.