ظروف یک بار مصرف نامناسب بیماری‌های مزمن ایجاد می‌کنند

بهداشت نیوز دوشنبه 10 مرداد 1401 - 16:47

مهندس زهرا مجدی ضمن تاکید بر توزیع بهداشتی غذا در ایام محرم افزود: مردم تا جایی که ممکن است از ظروف یک بار مصرف استفاده نکنند. در عین حال اگر مجبور به استفاده از آنها شدند به کاربرد آنها دقت داشته باشند.

وی با بیان اینکه برای مواد آشامیدنی و غذایی گرم باید ظروف مقاوم در برابر حرارت استفاده شود، اضافه کرد:  ظروف بر پایه موادگیاهی، آلومینیومی و در آخر ظروف فومی که در برابر دمای 60 درجه مقاوم هستند، به ترتیب برای سرو مواد غذایی و آشامیدنی گرم مناسب هستند.

مهندس مجدی تاکید کرد: ظروف پلی اتیلنی مانند لیوان‌های شفاف حتما برای مواد آشامیدنی سرد استفاده شوند. به گفته وی ظروف یک بار مصرف نامناسب، مواد شیمیایی مختلفی را در غذا آزاد می‌کنند که در آینده می‌توانند برای فرد مشکل‌ساز باشند و بیماری‌های مزمنی را ایجاد کنند.

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.