طرز تهیه معجون ضد سرماخوردگی و آنفولانزا. به گزارش اقتصادآنلاین، حتما لیموها را پس از شستن خشک کنید و ظرف را کاملا خشک کنید تا لیموها کپک نزنند. حتما لیموها را تا یک هفته جلوی پنجره آفتابگیر بگذارید و آنها را زیرو رو کنید.
به گزارش اقتصادآنلاین، حتما لیموها را پس از شستن خشک کنید و ظرف را کاملا خشک کنید تا لیموها کپک نزنند.
حتما لیموها را تا یک هفته جلوی پنجره آفتابگیر بگذارید و آنها را زیرو رو کنید.
بعد یک هفته داخل یخچال قرار دهید و ده روز اجازه دهید تا لیمو و عسل به خورد هم بروند.
تا یک سال می توانید از این معجون استفاده کنید.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.