با این روش به راحتی انگور را به کشمش پلویی مجلسی و درجه یک تبدیل کنید. به گزاش اقتصاد آنلاین، با این روش به راحتی انگور را به کشمش پلویی مجلسی و درجه یک تبدیل کنید. انگور را داخل آب جوش بگذارید، ۱۰ثانیه نگه دارید و سپس از آب خارج کنید و این کار را دوبار تکرار کنید.
به گزاش اقتصاد آنلاین، با این روش به راحتی انگور را به کشمش پلویی مجلسی و درجه یک تبدیل کنید.
انگور را داخل آب جوش بگذارید، ۱۰ثانیه نگه دارید و سپس از آب خارج کنید و این کار را دوبار تکرار کنید.
سپس داخل سبد و در معرض نور خورشید قرار دهید. زمانی که خشک شد روی آن آب سرد بریزید و داخل سینی و در معرض نور آفتاب قرار دهید. پس از یک روز انگورها خشک شده و آماده استفاده است.
منبع خبر "
اقتصاد آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.