خوراک ماهی فوری

پرشین‌وی دوشنبه 09 آبان 1401 - 08:35
ماهی ها جز ان دسته از غذاهایی هستند که بسیار برای سلامتی بدن هفته ای دو بار توصیه می شوند ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان طرز تهیه خوراک ماهی فوری را اموزش دهیم نوشته خوراک ماهی فوری اولین بار در آشپزی و شیرینی. پدیدار شد.

ماهی ها یکی از پرطرفدارترین غذاهای دریایی هستند که طرفداران زیادی دارد
همچنین خواص بینظیر ماهی بر کسی پوشیده نیست ما در این مطلب از پرشین وی
قصد داریم طرز تهیه خوراک ماهی فوری خوشمزه برای وعده شام را برای شما عزیزان آموزش دهیم

طرز تهیه خوراک ماهی فوری

مواد لازم برای دونفر:

فیله ماهی ____٢ عدد (حدود ۴٠٠ گرم) پودر کاری ___ ١ قاشق غذاخوری شوید خشک ____
١ قاشق غذاخوری گرام ماسالا _____ نصف قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز ___ ١ قاشق چایخوری سبزیجات پخته ___ به
دلخواه(من پوره سیب زمینی و هویج و گوجه فرنگی استفاده کردم) روغن گیاهی ____‌مقداری کره ___ ٢ قاشق غذاخوری (آب
کرده)

طرزتهیه:

فیله ماهی رو اندازه گوشت خورشتی خرد می کنیم ( ماهی ما گونه ماهی با گوشت سفید رنگ
بود که من اسمش رو یادم رفت ولی از همین ماهی هایی که هلندی ها زیاد می خورند بود).
بعد توی یه کاسه یه کوچولو روغن و کاری و گرام ماسالا و شوید و همه ادویه ها رو می
ریزیم.

و مخلوط می کنیم،‌ ماهی رو تویش می غلطانیم.
حدود ١۵ دقیقه میگذاریم توی یخچال بمونه.
دراین فاصله برای کنار ماهی چیزی آماده می کنیم.
من هویج پخته و پوره سیب زمینی آماده کردم.
می تونید با پاستا،‌ نودل، برنج یا سبزی جات دیگه یا ترکیبی از اینها یه چیزی واسه کنارش بذارید.
کره رو توی ماهی تابه داغ می کنیم،‌ ماهی ها رو تویش می ریزیم و چند دقیقه تفت می دهیم.
و سرو می کنیم.

خوراک ماهی فوریخوراک ماهی فوری

بیشتر بدانید از فواید ماهی

سکته‌های قلبی و مغزی شایع‌ترین عوامل مرگ زودرس در دنیا هستند.
ماهی به طور کلی جزء بهترین خوراکی‌هایی محسوب می‌شود که می‌توانید برای سلامت قلب‌تان مصرف کنید.

جای تعجب نیست که بسیاری از پژوهش‌های عظیم تجربی نشان داده‌اند آدم‌هایی که به صورت مرتب ماهی مصرف می‌کنند، کم‌تر در معرض خطر سکته‌های قلبی و مغزی و مرگ ناشی از بیماری قلبی قرار می‌گیرند.

پژوهشی که روی بیش از ۴۰، ۰۰۰ متخصص سلامت در ایالات متحده صورت گرفت، نشان داد آن‌هایی که به صورت مرتب در هفته یک یا چند بار ماهی میل می‌کنند، تا ۱۵ درصد کم‌تر در معرض بیماری قلبی قرار دارند.

پژوهش‌گران معتقدند نوع چرب ماهی‌ها حتی برای سلامت قلب هم مفیدترند، زیرا سرشار از اسیدهای چرب امگا-۳ هستند.

نتیجه: مصرف حداقل یک بار ماهی در هفته می‌تواند خطر سکته‌های قلبی و مغزی، دو بزرگ‌ترین قاتل جهان، را کاهش دهند

persianblog.ir javanemrooz.com / بازده

منبع خبر "پرشین‌وی" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.