علی فتی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بندرعباس با بیان اینکه کمبود فضای فیزیکی کارگاهی برای شرکتهای دانش بنیان یکی از مهمترین دغدغهها است، اظهار کرد: با توجه به رشد شرکتهای دانش بنیان در استان، نیازمند فضای فیزیکی کارگاهی و سولهای هستیم تا بتوانیم پاسخگوی نیاز شرکتهای دانش بنیان باشیم.
وی در ادامه افزود: ادارات و سازمانهای که دارای فضای مازاد فیزیکی کارگاهی و سولهای هستند در راستای حمایت از کارآفرینی و شرکتهای دانش بنیان این فضاهای مترکه و بدون استفاده را واگذار کنند تا شاهد رشد، شکوفایی و اشتغالزایی جوانان و پیشرفت هر چه بیشتر واحدهای فناور در ابعاد مختلف باشیم.
رئیس پارک علم و فناوری استان هرمزگان، بیان کرد: اگر سازمانها و نهادهایی مانند غله، صنعت ومعدن، تعاون روستایی، شیلات، حوزه علمیه خواهران، جهاد کشاورزی و... از ظرفیت فضای فیزیکی مازاد کارگاهی و سولهای مترکه و بدون استفاده برخوردار هستند، این اماکن را جهت استفاده در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهند.
فتی با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان از ظرفیت و بستر بسیار خوبی برای جذب اشتغال جوانان را دارند، ابراز کرد: متأسفانه به دلیل عدم فضای فیزیکی کارگاهی، شرکتهای دانش بنیان با مشکل مواجه هستند.
وی افزود: اگر سازمانها، ارگانها و دستگاه ها در راستای حمایت از کارآفرینی مازاد فضای فیزیکی کارگاهی خود را در اختیار شرکتهای دانش بنیان قرار دهند گامی موثر در جهت رشد و پویایی واحدهای فناور و اشتغالزای در استان رخ میدهد.
رئیس پارک علم و فناوری استان هرمزگان، خاطر نشان کرد: خوشبختانه از زمان احداث ساختمان جدید پارک در بحث فراهم کردن فضای اداری برای شرکتهای دانش بنیان مشکلی نداریم و از فضاهای خوبی برخودار هستیم.
انتهای پیام/864/ ت