برگزاری وبینار استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص «قوز قرنیه»

صدا و سیما جمعه 04 آذر 1401 - 18:20
وبینار «استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه» به همت دانشکده مهندسی برق دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می‌شود.

برگزاری وبینار استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص «قوز قرنیه»به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، قوز قرنیه (Keratoconus) اصطلاحی است که برای نخستین بار بار در سال ۱۸۵۴ مطرح شد. قوز قرنیه از واژه‌های یونانی Kerato به معنی قرنیه و Konos به معنی مخروط، گرفته شده است. در متداول‌ترین حالت، به نازک شدگی اولیه قرنیه، قوز قرنیه گفته می‌شود.
نازک‌شدگی اولیه قرنیه به معنای تقارن نداشتن قرنیه است که به تدریج موجب نازکی موضعی قرنیه و در نهایت بیرون زدگی قرنیه نازک می‌شود. در نهایت موجب نزدیک بینی شدید می شود و کیفیت دید را تحت تاثیر قرار می‌دهد. قوز قرنیه معمولا در دهه دوم زندگی و سن بلوغ آغاز می‌شود. عوامل قوز قرنیه شامل ژنتیک و عوامل بیوشیمیایی است.
هوش مصنوعی (Artificial intelligence) در سال‌های اخیر، به حوزه پزشکی وارد شده و توانسته است در تشخیص و درمان بسیاری از بیماری‌ها به پزشکان کمک کند.
وبینار «استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه» دوشنبه ۷ آذر از ساعت ۱۵.۳۰ تا ۱۷ به همت دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار خواهد شد. دکتر حمیدرضا تقی راد، عضو هیات علمی دانشکده برق دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، سخنران این وبینار است.
علاقه مندان برای شرکت در وبینار «استفاده از هوش مصنوعی در تشخیص بیماری قوز قرنیه» به نشانی https://meet.kntu.ac.ir/b/zar-jrb-p۵۰ مراجعه کنند.

منبع خبر "صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.