رژیم غذایی در بیماران قلبی چگونه باید باشد؟

پارسینه یکشنبه 20 آذر 1401 - 10:35
راهکار‌هایی وجود دارد که با آن می‌توانید رژیم غذایی در بیماران قلبی را کنترل کنید.

در ادامه نحوه چگونگی استفاده از رژیم غذایی در بیماران قلبی را توضیح می دهد. روغن‌های مایع مانند ذرت، پنبه دانه، سویا، کلزا، کانولا و زیتون در حد یک تا دو قاشق غذاخوری در روز استفاده شود.

باشگاه خبرنگاران نوشت: مصرف آجیل‌ها مانند گردو (۲ عدد روزانه)، بادام زمینی (۱۰ عدد روزانه) مجاز است.

در رژیم غذایی در بیماران قلبی، مصرف زرده تخم مرغ را به دو عدد در هفته محدود کنید. ولی مصرف سفیده تخم مرغ به دلیل نداشتن کلسترول محدودیتی ندارد.

مصرف گوشت سفید به ویژه ماهی و مرغ به جای گوشت قرمز توصیه شده است البته پوست آن را قبل از طبخ جدا کنید. مصرف ۳ وعده ماهی در هفته توصیه می‌شود.

منبع خبر "پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.