ذخیره‌سازی ۲۵۰ تن میوه شب عید کهگیلویه و بویراحمد

خبرگزاری ایسنا پنج شنبه 01 دی 1401 - 18:06
معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد از ذخیره‌سازی ۲۵۰ تن میوه شب عید این استان خبر داد.

نخستین نشست کمیته راهبری استانی خرید و توزیع میوه تنظیم بازار پایان سال ۱۴۰۱ و ایام عید سال ۱۴۰۲ استان کهگیلویه و بویراحمد در سالن جلسات استانداری به ریاست عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تشکیل شد.

سبد احسان عسکری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در این نشست  با موضوع ذخیره‌سازی میوه شب عید استان گفت: اتحادیه شرکت‌های تعاون روستایی بویراحمد و استان به صورت مشارکتی، به عنوان مباشر طرح تنظیم بازار میوه ایام عید را تهیه کنند.
وی با اشاره به مشکلات مالی و عدم نقدینگی در اتحادیه‌های مباشر افزود: بانک‌ها و صندوق توسعه بخش کشاورزی استان برای تامین نقدینگی میوه ایام عید با اتحادیه‌های مباشر همکاری لازم را داشته باشند.
شجاعی اظهار کرد: به منظور هماهنگی در جانمایی غرفه تنظیم بازار در سطح شهر یاسوج، شهردار و اعضای شورای شهر در جلسات آینده کمیته راهبری استان حضور داشته باشند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاریخ اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام شب عید را از ۲۰ اسفند امسال عنوان و خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط بازار و همزمانی اجرای طرح و شروع ماه مبارک رمضان، مقدار میوه مورد نیاز طرح، به میزان ۱۰۰تن سیب زرد و قرمز و ۱۵۰تن پرتقال تهیه می‌شود.

مصوبات جلسه کمیته راهبری میوه تنظیم بازار پایان سال ۱۴۰۱ و ایام عید سال ۱۴۰۲ استان به این شرح بود:

۱- مصوب شد با توجه به شرایط استان ، طرح تنظیم بازار میوه ایام عید اجرا شود.

۲- اتحادیه شرکتهای تعاون روستایی شهرستان بویراحمد و استان به صورت مشارکتی ، به عنوان مباشر طرح تنظیم بازار میوه ایام عید استان انتخاب شدند.

۳-مصوب شد با توجه به مشکلات مالی و عدم نقدینگی در اتحادیه های مباشر، بانک های استان و صندوق توسعه بخش کشاورزی استان برای تامین نقدینگی میوه ایام عید با اتحادیه های مباشر همکاری لازم را معمول داشته باشند.

۴-مصوب شد به منظور هماهنگی در جانمایی، غرف تنظیم بازار در سطح شهر یاسوج ، شهردار و اعضای شورای شهر در جلسات آتی کمیته راهبری استان به منظور همکاری بیشتر دعوت و حضور داشته فعال داشته باشند.

۵- تاریخ اجرای طرح تنظیم بازار میوه ایام عید استان از مورخه بیستم اسفندماه ، انجام گیرد.

۶- با توجه به شرایط بازار و همزمانی اجرای طرح و شروع ماه مبارک رمضان ، مقدار میوه مورد نیاز طرح، به میزان ۱۰۰تن سیب( ۵۰تن زرد و ۵۰تن قرمز) و ۱۵۰تن پرتقال والنسیا تعیین شد، پرتقال والنسیا با محدوده وزنی حداقل ۱۲۰گرم (۱۰+_) و حداکثر ۲۲۰گرم(۱۰+_)

انتهای پیام

منبع خبر "خبرگزاری ایسنا" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.