به گزارش ایسنا، دکتر عبدالرضا باقری در بیست و هشتمین آیین نکوداشت اعضای هیأت علمی نمونه کشور با بیان اینکه امسال ۵۹ استاد از ۲۴ دانشگاه و پژوهشگاه کشور معرفی شدند و از این تعداد ۱۶ نفر بر اساس شاخه های تخصصی به عنوان استاد نمونه کشوری مورد تقدیر قرار گرفتند، گفت: از ادوار گذشته تاکنون، ۴۰۷ عضو هیأت علمی از ۴۷ دانشگاه به عنوان استادان نمونه کشوری معرفی شده اند.
قائم مقام وزیر علوم به فرایند انتخاب استادان نمونه کشور اشاره و اظهار کرد: همه ساله در اردیبهشت ماه همزمان با شهادت استاد مطهری تجلیل از اعضای هیأت علمی در دانشگاه ها صورت می گیرد. در ستاد وزارت علوم هم مراسمی با حضور روسای دانشگاه ها و شخصیت های علمی و فرهنگی کشور برگزار می شد که امسال به دلیل شیوع ویروس کرونا، امکان برگزاری مراسم در زمان مقرر وجود نداشت و این برنامه به تاخیر افتاد، این در حالی است که فرایند انتخاب اعضای هیآت علمی نمونه در موعد مقرر انجام شده بود.
دکتر باقری تاکید کرد: فرایند انتخاب اعضای هیأت علمی نمونه، سالانه از طریق ارسال دستورالعمل استادان نمونه به دانشگاه ها شروع می شود و هر دانشگاه بسته به جمعیت اعضای هیأت علمی به ازای هر ۱۵۰ نفر، بین یک تا چهارنفر را به ستاد وزارت علوم معرفی می کند.
قائم مقام وزیر علوم همچنین اظهار کرد: منتخبان فوق بر اساس کل امتیاز پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و اجرایی که مجموعه فعالیت های استادان در چارچوب آیین نامه استخدامی اعضای هیأت علمی است، توسط دانشگاه ها به ستاد وزارت علوم معرفی می شوند؛ در ستاد وزارت علوم هم بر اساس شاخه های مختلف تخصصی در چهار گروه تخصصی علوم انسانی و هنر، علوم پایه، مهندسی و علوم کشاورزی و دامپزشکی و در کمیسیون مربوطه در ستاد وزارت علوم، استادان نمونه کشوری بر اساس بالاترین امتیاز در این چهار شاخه تخصصی انتخاب می شوند.
انتهای پیام