به گزارش خبرنگار گروه علمی فرهنگی هنری خبرگزاری صدا و سیما، آقای ابراهیم عزیزی در گفتگو با تلویزیون اینترنتی تیوا افزود: صحبت از مدیریت فضای مجازی که میشود ذهن افراد به مسدود سازی محدود میشود، اما در واقع ما گام موثری برای تولید محتوا برنداشته ایم وبرغم اینکه در موضوع مقابله با آسیبها و مسائل اجتماعی قوانین و دستگاههای متعددی وجود دارند، ولی سازمان متولی در این زمینه نداریم.
وی گفت: اولین راهکار کاهش تهدیدها و آسیبهای اجتماعی جلوگیری از زوال سرمایه اجتماعی یعنی نیروی انسانی است. نباید بگذاریم این سرمایه اصلی و پشتیبان کشور آسیب ببیند. آموزش و پیشگیری از جمله اقدامات مهم و ضروری در رسیدن به این هدف مهم است.
آقای عزیزی افزود: بزهکاری، ناهنجاریهای فردی و گروهی، انحرافات اجتماعی، اعتیاد، کودک آزاری، طلاق و ... بخشی از مصادق و جلو ههای ناامنی اجتماعی و عموما تهدید اجتماعی است که نیازمند مدیریت جدی است. یکی از بحثهای جدی در مقابله با زوال سرمایه اجتماعی ایجاد مراکز فرهنگی و توسعهای است که در این بخش اقدام تخصصی انجام نشده است.
وی با تاکید بر لزوم تدوین و تصویب قوانین کارآمد گفت: اگر قوانین کارآمدی در حوزه اسیبهای اجتماعی نداشته باشیم نمیتوانیم خواسته هایمان را پیش ببریم هر چند درصد بسیاری از این اقدامات با قوانین موجود هم کاهش مییابد، اما در موضوع مسائل اجتماعی دستگاه متولی نداریم تا اجرای قوانین را بعهده گیرد.