دسر به یکی از دسر های خوشمزه می باشد. دسر به طرفداران زیادی دارد. اصالت دسر به برای کشور ترکیه می باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
میوه به | ۲ عدد |
سیب زرد | ۱ عدد |
شیره انگور | ¼ پیمانه |
آب | ۱٫۵ پیمانه |
خامه قنادی | برای تزیین |
چوب دارچین | ۱ عدد |
برای تهیه دسر به خوشمزه و مجلسی ابتدا به ها را از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی میوه را با یک کارد تیز یا قاشق خارج می کنیم. توجه داشته باشید که باید با دقت این کار را انجام دهیم تا به بافت میوه آسیب وارد نشود.
در این مرحله پوست سیب را می گیریم، سپس آنرا از وسط نصف می کنیم و قسمت های اضافی درون سیب را خارج می کنیم. در ادامه سیب را با رنده ریز رنده کرده، سپس آنرا به ۴ قسمت تقسیم می کنیم.
حالا هر قسمت از سیب رنده شده را درون به های نصف شده قرار می دهیم. در ادامه به ها را به همان صورت درون یک قابلمه مناسب می چینیمف سپس دانه های به را به همراه چوب دارچین به قابلمه اضافه می کنیم.
در این مرحله شیره انگور را به همراه آب اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که به جای شیره انگور می توانیم از شکر نیز استفاده کنیم. برای این منظور نسبت به ذائقه خود می توانیم از ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری شکر استفاده کنیم. همچنین اگر علاقه دارید میتوانید مقاله معجزه شیره انگور برای جوانسازی پوست را مشاهده نمایید.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم قرار داده و درب قابلمه را می گذاریم، سپس اجازه می دهیم به ها به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزند و کاملا نرم شوند، ضمن اینکه طعم مواد را نیز به خوبی جذب کنند.
پس از اینکه به ها به طور کامل نرم شده و آب درون قابلمه کشیده شد، آنها را در ظرف سرو قرار داده و اجازه می دهیم از حرارت بیفتند و خنک شوند، سپس به سلیقه خود با خامه قنادی و انواع مغزیجات تزیین می کنیم.