دانه ذرت بو داده حاوی پوستهٔ سختی است که شامل دروندانه نشاستهای با رطوبت ۱۴ تا ۲۰٪ است که با گرمشدن هسته به بخار تبدیل میشود. فشار بخار تا زمانی که بدنه شکاف بردارد ادامه مییابد و در عینحال، به هسته اجازه میدهد تا به شدت منبسط شود. این فرایند باعث میشود که هسته به میزان ۲۰ تا ۵۰ برابر حجم اولیه خود رسیده و سپس سرد شود.
در ویدئوی بالا فردی با استفاده از اگزوز موتور پاپ کورن درست می کند.!
منبع خبر "
پارسینه" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.