دبیر جامعه اسلامی مهندسین فارس: بزنگاه‌های تورم‌زا خنثی شوند/ رشد تولید در احیاء صنایع راکد فارس نهفته است

خبرگزاری فارس سه شنبه 15 فروردین 1402 - 15:40

محمدرضا مشفقیان در گفتگو با خبرنگار فارس در شیراز با اشاره به شعار سال جاری اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب، هر سال بر اساس مسائل مهم و کف جامعه، موضوعی را انتخاب کرده و به عنوان شعار سال مطرح می‌کنند اما برای عملیاتی شدن این شعار نیاز به حضور مردم و فرهیختگان است و مسئولان نیز باید به صورت اقناعی در این عرصه ورود کنند.

وی با بیان اینکه اگر کار صرفا به دولت‌ها سپرده شود خروجی مساعدی حاصل نمی شود، افزود: در دولت روحانی مسائل اقتصادی چنان حاد پیچیده شد که صدای اعتراض مردم بلند شد و اگر آقای رئیسی ورود نمی کرد، مسائل چند ماه اخیر و اغتشاشات، به این سرعت قابل جمع بندی نبود.
 
مشفقیان با اشاره به اقتصاد مقاومتی به عنوان راهکار اساسی برای ارتقاء تولید داخلی گفت: وقتی تراز تولید نسبت به مصرف منفی باشد یعنی میزان تولید کم و مقدار مصرف زیاد باشد، تورم ایجاد می‌شود.

نقاط و بزنگاه‌های تورم‌زا خنثی شوند
 
وی راهکارهایی مثل نظارت بر روند توزیع برای کاهش تورم را به عنوان مسکنی موقت برشمرد و گفت: نظارت امری موقتی است اما اصل و اساس کار این است که بزنگاه ها و نقاط تورم‌زا خنثی شوند.

دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان فارس افزود: فرهیختگان و افرادی که صاحب نظر هستند و جایی برای ارائه نظریات خود ندارند، به این نکته توجه کنند که امسال رهبر انقلاب، ارتقا و رشد تولید را فراخوان کرده و آنها می‌توانند ایده‌های خود را برای رشد تولید ارائه دهند.

احیاء صنایع راکد در استان‌های دیگر; فرصتی که فارس از آن بی‌نصیب ماند

مشفقیان ضمن انتقاد از راکد شدن کارخانه ها و مجتمع های صنعتی بزرگ فارس گفت: زیمنس، مخابرات راه دور، آزمایش و صنایع الکترونیک از مجموعه هایی بود که در سطح کشور حرف برای گفتن داشت اما طی چند سال اخیر، همه آنها تعطیل و در هر کدام، بیش از هزار کارگر، تکنسین و مهندس بیکار شدند.

وی اظهار داشت: زمانی که مدیرعامل شرکت برق بودم، برای ارتقاء تولید در کارخانه‌ها، پیشنهاداتی به استاندار وقت داریم اما اجرای آن ناتمام ماند.

مشفقیان گفت: این مجموعه های صنعتی در ارتباط با بانک‌ها با چالش جدی مواجه هستند و بانک‌ها نیز بدهی های خود را در هر صورت، مطالبه می‌کنند.

دبیر جامعه اسلامی مهندسین استان فارس تصریح کرد: صنایع متوقف شده در استان‌های دیگر احیاء شده اما در استان فارس این مشکل هنوز مرتفع نشده و نیاز است که قوه قضاییه و استاندار به صورت جدی تری به این قضیه ورود کند.

وی خاطرنشان کرد: حضور پر رنگ مردم، افزایش تولید داخلی به کمک نخبگان جوان و احیای صنایع راکد فارس می‌تواند به رشد تولید کمک کند.

پایان پیام/ س

منبع خبر "خبرگزاری فارس" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.