ظروفی که احتمال ابتلا به سرطان کبد را افزایش می‌دهد

بهداشت نیوز یکشنبه 14 خرداد 1402 - 19:11

به گزارش بهداشت نیوز مطالعه نشان می‌دهد که مواد شیمیایی موجود در محصولات پخت و پز محبوب از جمله تابه‌های نچسب خطر ابتلا به سرطان کبد را چهار برابر می‌کند.

محققان کالیفرنیای جنوبی (USC) دریافتند، افرادی که بیشتر در معرض  این مواد شیمیایی قرار دارند تا ۴.۵ برابر بیشتر در معرض ابتلا به سرطان هستند.

داده‌های مربوط به مواد شیمیایی همیشه نسبتاً جدید است و شواهد زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد این مواد خطرناک‌تر از آنچه قبلاً تصور می‌شد، هستند.

در اوایل امسال، سازمان حفاظت از محیط زیست ایالات متحده آمریکا سطح مناسب قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی برای همیشه (پر فلوئوروآلکیل و پلی فلوئوروآلکیل (PFAS)) را بیش از ۹۹ درصد کاهش داد. 

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری هشدار می‌دهد که این مواد شیمیایی در همه جا وجود دارد - از ظروف نچسب، آب لوله کشی گرفته تا غذاهای دریایی، لباس‌های ضد آب، محصولات پاک کننده و حتی شامپوها.

منبع: ایسنا

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.