کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان گفت وضعیت مهاجرتی "بسیار پیچیده" در آمریکای لاتین شامل مهاجرت افراد در آمریکای مرکزی میشود.

به گزارش
سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری اسپانیایی اِفه، "فیلیپو گراندی"، کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان اذعان داشت که آمریکای لاتین با وضعیت مهاجرتی "بسیار پیچیده ای" مواجه است که شامل آواره شدن و مهاجرت تعداد قابل توجهی از افراد در آمریکای مرکزی میشود.
گراندی طی سفر ۲ روزه خود به کاستاریکا گفت: "نمی دانم میشود اسم این وضعیت را بحران گذاشت یا خیر؛ اما مشکل مهاجرت و پناهندگی به دلایل گوناگونی، بسیار پیچیده است".
کمیسر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان در این سفر با "کارلوس آلبارادو"، رئیس جمهور کاستاریکا دیدار کرد. وی همچنین از یکی از دفاتر امور پناهندگان سازمان ملل متحد در منطقه مرزی با نیکاراگوئه بازدید کرد.
گراندی تاکید کرد که یکی از دلایل سفر او به کاستاریکا این است که پدیده مهاجرت شهروندان نیکاراگوئهای که از سال ۲۰۱۸ شدت یافته است، بیش از پیش برجسته شود.
علاوه بر این، فیلیپو گراندی اذعان داشت پدیدههای مهاجرتی همواره در سطح منطقهای مطرح بوده است و آمریکای مرکزی با جریانهای مهاجرتی از سمت کشورهای مثلث شمالی (السالوادور، هندوراس و گواتمالا) به سمت مکزیک و آمریکا مواجه بوده است. از سوی دیگر جریانی از سمت نیکاراگوئه به سمت کاستاریکا وجود دارد؛ البته نمیتوان نادیده گرفت که این منطقه محل گذری برای جریانهای دیگر مهاجرتی مانند آنچه از سمت هائیتی و کوبا میآید نیز محسوب میشود.
در این راستا، گراندی روز پنج شنبه (به وقت محلی) جلسهای مجازی با وزرای امور خارجه کشورهای آمریکای مرکزی برگزار و بیان کرد که میتوان از طریق بکارگیری اقدامات منطقهای با این امر مقابله کرد. وی افزود: "طرحهای خوبی در منطقه وجود دارد، اما لازم است منابع مورد نیاز برای آنها تامین شود".
منبع خبر "
صدا و سیما" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.