به گزارش بهداشت نیوز، دکتر یونس پناهی در آیین معارفه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حوزه سلامت طبق اسناد بالادستی کار میکنیم، اظهار داشت: رویکرد ما تحقق تمامی موضوعات سلامت محور بوده و معتقدیم تولید علم، فناوری و ثروت باید در کنار هم دیده شوند.
وی تصریح کرد: برای تحقق اهداف و برنامههای مان باید نیروی انسانی توانمند، متخصص، معتمد و علاقهمند داشته باشیم و به دلیل سیاست های کلان اجرا شده در کشور شاهد بهرهمندی از افراد توانمند در حوزههای علمی، آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی هستیم و هیچ نگرانی در این خصوص نداریم.
دکتر پناهی با اشاره به تقویت دیپلماسی سلامت در دولت مردمی، خاطرنشان کرد: معتقدیم باید دیپلمات سلامت در کشور را پرورش دهیم تا بتواند تمامی منافع مان را در زمان ارتباطات و همکاریهای دیپلماسی با دیگر کشورها محقق کند.
وی با بیان اینکه در حوزه دیپلماسی سلامت باید از ظرفیتهای دانشگاه ها در جهت رسیدن به رشد ۶۰ تا ۷۰ درصدی و حتی بیشتر در این حوزه استفاده کنیم، تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد میتواند به عنوان یک دانشگاه مادر، نقشآفرینی زیادی در حوزه دیپلماسی سلامت داشته باشد.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: باید از ظرفیت دانشجویان به نحو احسن استفاده کنیم؛ در جشنواره خوارزمی امسال برای اولین بار از ۲ دانشجوی برتر با حضور رئیس جمهور تقدیر شد در حالیکه همواره از رئیس آن دانشگاه تقدیر به عمل میآمد؛ همچنین بر حضور دانشجویان در حوزه بالین تاکید داریم که آیندهسازان جامعه از همان زمان تحصیل با آموزشهای این حوزه بهخوبی آشنا شوند و بتوانند در حوزههای سلولدرمانی، تروماها، سرطانها و غیره بهخوبی نقشآفرینی کنند.
وی با تاکید بر اینکه مشهد به برکت امام رضا(ع) انتخاب نخست ایرانیها و غیرایرانیها برای سفر و گردشگری است، گفت: معتقدیم که شهر مقدس مشهد شاهرگ کشورهای منطقه بوده و باید در دانشگاه های مشهد به موضوعات گسترده حوزه سلامت بهخوبی پرداخته شود.
وی تاکید کرد: سردار دلها، شهید حاج قاسم سلیمانی معتقد بود که کارها همواره وجود دارند و هیچگاه به اتمام نمیرسند بنابراین باید در زمان تصدی مسئولیت، بهترین عملکرد را داشته باشیم و عملکردمان بهگونهای باشد که رضای حق تعالی را به همراه داشته باشد.
دکتر پناهی با اشاره تغییرات مدیریتی در مجموعه های مختلف، گفت: در این مراسم ضمن تشکر از تلاشها و خدمات جهادی دکتر کیانی در طول ۲ سال اخیر، برای دکتر شبستری هم که شناسنامه بسیارخوبی در اقدامات جهادی حوزه سلامت داشته، آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم با مشارکت تمامی نخبگان و متخصصان شاهد رشد بیش از پیش این دانشگاه در مسیر ارائه خدمات شایسته و بایسته به زائران و مجاوران امام رضا(ع) باشیم.
افزایش ارتباط با دانشجویان در قالب گفتگو محوری و جلوگیری از ایجاد فاصله مورد تاکید است
دکتر محمود محمدزاده شبستری، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در این مراسم، گفت: ماموریت اصلی ما، تولید علم در حوزه پزشکی و بهکارگیری آن در مسیر ارائه خدمت شایسته به مردم بوده و در برنامهها در دوره جدید به دنبال تحقق اهداف متعالی حوزه سلامت هستیم.
وی با اشاره به جایگاه مناسب دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطح ملی و بین المللی، یادآور شد: با بهرهگیری از ظرفیت و حضور نخبگان یک درصد برتر جهان در این دانشگاه که بهواقع یک امتیاز ویژه بوده و هست، با تمام توان در مسیر رشد و تعالی در حوزههای آموزش، پژوهش، بهداشت و درمان گام برمیداریم.
دکتر شبستری تاکید کرد: در مسیر خدمت شایسته به مردم با تمام توان تلاش خواهیم کرد تا بتوانیم بهترین اقدام و عملکرد را متناسب با برنامههای دولت مردمی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برنامه هفتم توسعه داشته باشیم.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در حوزه دانشجویی هم باید تعامل بسیارخوبی میان استاد و دانشجو، دانشکده و دانشجو، مرکز تحقیقات و دانشجو و دانشگاه و دانشجو برقرار باشد، گفت: آیندهسازان جامعه باید در شرایط آرمانی به فعالیتهای تحصیلی، آموزشی و تحقیقاتی بپردازند و با بهرهگیری از علوم روز حوزه پزشکی بهترین نوع خدمت را پس از فارغالتحصیلی و در زمان انجام فعالیتهای تخصصی به مردم ارائه دهند.
وی با بیان اینکه دستیابی به اهداف دانشگاه با همکاری تمامی مجموعهها حاصل میشود و تنها بر عهده یک مسئول و یا شخص خاص نبوده و نیست، خاطرنشان کرد: با همکاری و همفکری تمامی 8 هزار و 500 دانشجو، یک هزار عضو هیات علمی و٣۰ هزار پرسنل میتوانیم در مسیر دستیابی به این هدف مهم و ارتقاء جایگاه دانشگاه، عملکردی موفق داشته باشیم.
دکتر شبستری افزایش ارتباط با دانشجویان در قالب گفتگو محوری و جلوگیری از ایجاد فاصله با آنها را از دیگر برنامه های خود دانست و گفت: از تمامی مسئولان حوزه دانشجویی میخواهیم با استفاده از روشهای نوین و همفکری با بزرگان و سرآمدان علمی و فرهنگی کشور در این مسیر، موثرتر عمل کنند و از ظرفیت بی نظیر اعضای هیأت علمی و اساتید نیز در این حوزه به خوبی استفاده شود.