حالا که تابستان رو به اتمام است، بیایید از این فرصت استفاده کنید و با یک رسپی آشپزی متفاوت و یخمک هندوانه، پایان گرما را جشن بگیرید.
در این مقاله میخوانید:
این یخمک هندوانه بهترین، خوراکی سالم برای تابستان است. بدون اینکه ماده مضری مثل شکر به آن اضافه شود و فقط با دو ماده درست میشود.
اگر بچههای شما هم عاشق یخمکهای کارخانهای و ناسالم هستند، این هندوانه یک جایگزین عالی و سالم است. به طور معمول، هندوانه بسیار شیرین است، بنابراین نیازی به افزودن شیرینکننده نیست. البته ممکن است در بسیاری از دستورالعملها به این مخلوط خوشمزه، شکر هم اضافه کنند، اما واقعا نیازی به این کار نیست، بهویژه به این دلیل که این خوشمزه خنک را برای کودکان درست میکنید و هر قدر مواد خوراکی که آنها مصرف میکنند، سالمتر باشد برای سلامتشان مفیدتر است.
بیشتر بخوانید: بهترین رسپی آفوگاتو، خوش مزه باکلاس
این یخمک هندوانه، یک خوراکی خوشمزه برای بچهها و بزرگترهاست.
زمان آمادهسازی: 6 ساعت ساعت
زمان کل: 6 ساعت ساعت
تعداد سرو: 6 نفر
(در این رسپی از پوست نصف لیمو استفاده شده، اما ممکن است شما نخواهید به این مقدار استفاده کنید. میتوانید مقدار پوست لیمو ترش را بر اساس ذائقه خود انتخاب کنید)
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد اورزو یونانی
1- هندوانه، آب لیموترش و پوست آن را در غذاساز / مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شود.
2- مخلوط را به یک ظرف کمعمق و قابل انجماد منتقل کنید و در فریزر قرار دهید.
3- بعد از دو ساعت، لایه رویی را به آرامی با قاشق بتراشید. پس از اینکه به مخلوط یخزده رسیدید دوباره آن را در فریزر قرار دهید. بعد از 2 ساعت دیگر، باز این کار را تکرار کنید.
4- بسته به ظرفی که مخلوط در آن قرار گرفته، حدود 6ساعت باید در فریزر بماند تا کاملا یخ بزند.
5- بعد از شش ساعت، ظرف را از فریزر دربیاورید و مخلوط را با با قاشق بسایید و در ظرف مورد نظر سرو کنید.
پیشنهاد ویژه نی نی بان: آشنایی با متخصص تغذیه و تناسب اندام
این بستنی هندوانه فقط با هندوانه و کیوی درست میشود. پس خوشحال باشید که به فرزندان کوچک خود یک خوراکی با طراوت و خوشمزه میدهید.
به این دلیل که ماده اصلی این رسپی و البته رسپی قبلی، هندوانه است، پس دقت کنید که یک هندوانه خوب انتخاب کنید.
لازم نیست هیچ شیرینکنندهای به این رسپی اضافه کنید، بهویژه اگر هندوانه خوبی انتخاب کرده باشید که طعمی شیرین داشته باشد. اما در هر صورت شما تصمیمگیرندهاید، هندوانه پوره شده را بچشید و خودتان تصمیم بگیرید که آیا نیاز به افزودن کمی شیرینکننده (مثل عسل یا شربت افرا) دارد یا نه.
میتوانید یک لایه کیوی به این دستور اضافه کنید تا بستنی شبیه هندوانه ورقهشده شود. رویه کیوی اختیاری است، اما زیبایی و طعمی متفاوت به آن میبخشد. اگر وقتتان کم است، میتوانید آن را حذف کنید. اما اگر از کیوی استفاده میکنید دقت کنید که پوره کیوی را بیش از حد مخلوط نکنید چون دانههای آن تجزیه و باعث تلخی رسپی میشوند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سالاد کاب روسی
1- هندوانه را داخل مخلوطکن یا غذاساز بریزید و هم بزنید تا پوره شود.
2- از یک ظرف دهانگشاد استفاده و با دقت قالبهای خود را با پوره هندوانه پر کنید. برای اضافه کردن، فضای کافی بگذارید.
3- حدود 30 دقیقه صبر کنید تا پوره تا حدی منجمد شود، سپس چوبهای بستنی را در ظرفها قرار بدهید. اگر به قدر کافی صبر کرده باشید، چوبهای بستنی در قالبها میایستند. سپس مخلوط را به فریزر برگردانید و 30 دقیقه دیگر در فریزر قرار دهید.
4- کیوی پوستکنده را به مخلوطکن/ غذاساز اضافه کنید و هم بزنید تا پوره شود.
5- لایه هندوانه یخزده را با کیوی بپوشانید. آن را به فریزر برگردانید و حداقل بین 4 تا 6ساعت در فریزر قرار دهید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه پنکیک بلوبری
میتوانید یخمک هندوانه را به تنهایی، یا با میوههای دیگر هم درست کنید.