«تابناک با تو» - یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که میتوانید آن را در روزهای پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.
بادمجان: یک کیلوگرم
گوجه فرنگی: نیم کیلو
پیاز: دوعدد
سیر: سه حبه
تخم مرغ: ۴ عدد
نمک و فلفل: به مقدار لازم
بادمجانها را به شکل گوشت قیمهای تکه تکه کنید.
به اندازه یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بادمجانها بخار پز شود.
پیاز داغ درست کنید و چند حبه سیر له شده به آن اضافه کنید.
بادمجانها را هم در پیاز تفت دهید.
گوجهها را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه آن را روی شعله متوسط قرار دهید.
چند دقیقه وقت بدهید تا تمام مواد و مزههای داخل تابه با همدیگر مخلوط شوند.
وسط تابه را خالی کنید و مواد را به سمت خارج سطح تابه هدایت کنید.
بدین ترتیب سوراخ درست میشود و روغن وسط تابع جمع میشود.
تخم مرغها را داخلش بریزید و هم بزنید تا پخته شود.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید کمی یتیمچه جا بیفتد.
منبع: وقت صبح