طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده

تابناک باتو یکشنبه 14 آبان 1402 - 09:45
یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که می‌توانید آن را در روز‌های پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.

«تابناک با تو» - یتمچه گیلانی غذایی بسیار لذیذ با طعمی فوق العاده است که می‌توانید آن را در روز‌های پر مشغله برای ناهار یا وعده شام درست کنید.

طرز تهیه یتیمچه گیلانی به روشی ساده

مواد لازم:

بادمجان: یک کیلوگرم

گوجه فرنگی: نیم کیلو

پیاز: دوعدد

سیر: سه حبه

تخم مرغ: ۴ عدد

نمک و فلفل: به مقدار لازم

طرز تهیه:

بادمجان‌ها را به شکل گوشت قیمه‌ای تکه تکه کنید.

به اندازه یک لیوان آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید بادمجان‌ها بخار پز شود.

پیاز داغ درست کنید و چند حبه سیر له شده به آن اضافه کنید.

بادمجان‌ها را هم در پیاز تفت دهید.

گوجه‌ها را به آن اضافه کنید و حدود پانزده دقیقه آن را روی شعله متوسط قرار دهید.

چند دقیقه وقت بدهید تا تمام مواد و مزه‌های داخل تابه با همدیگر مخلوط شوند.

وسط تابه را خالی کنید و مواد را به سمت خارج سطح تابه هدایت کنید.

بدین ترتیب سوراخ درست می‌شود و روغن وسط تابع جمع می‌شود.

تخم مرغ‌ها را داخلش بریزید و هم بزنید تا پخته شود.

سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کنید و بگذارید کمی یتیمچه جا بیفتد.

منبع: وقت صبح

منبع خبر "تابناک باتو" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.