تغذیه نقش مهمی در تقویت هوش و حافظه دارد اگر حافظه خود و یا کودکتان دچار ضعف شده است غذاهای خود را اصلاح کنید و آن ها را با مواد مغذی جایگزین کنید.
به گزارش رکنا ، آیا تا به حال در مورد سلامت مغز خود هنگام انتخاب غذا فکر کرده اید؟ خب, معلوم است که چیزی که ما می خوریم اثر زیادی بر مغز و حافظه ما دارد. مواد غذایی معرفی شده رد این بخش از سلامت نمناک حاوی مواد مغذی هستند که به بدن و ذهن شما منفعت خواهد رساند.
در این مطلب درباره تعدادی از موادهای غذایی که برای تقویت حافظه مفید هستند و موجب تقویت هوش و حافظه می شوند را می خوانید. انواع میوه جات، سبزیجات، غلات و ...
مصرف برخی از مواد غذایی می تواند تاثیر بسیار خوبی بر مغز و حافظه ما داشته باشد که ما در ادامه به چندین ماده غذایی مفید برای مغز اشاره کرده ایم :
تحقیقات نشان می دهد که زردچوبه حاوی آنتی اکسیدان ها و ضدالتهاب هایی است که باعث بهبود شناخت و عملکرد بیماران آلزایمری می شود. توجه داشته باشید که این فوایدش ناشی از کورکومین موجود در آن است.
بلوبری حاوی پلی فنول است که با التهاب مبارزه می کند. مطالعات نشان دادند که مکمل های موجود در بلوبری باعث بهبود حافظه در بزرگسالان مسن می شوند.
روغن زیتون حاوی آنتی اکسیدان هایی است که ثابت شده باعث بهبود و تقویت حافظه و تخریب های اکسیداتیوی مغزی می شود.
خب, مارچوبه شامل نانو فیبرهایی است که سلامت روده را بهبود می بخشد و در نتیجه به قدرت مغز کمک می کند.
روغن نارگیل حاوی پلی فنول است که با افسردگی و استرس مبارزه می کند و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
محققان می گویند که شکلات تلخ، دارای ترکیباتی برای بهبود فعالیت های مغز هستند.
این دانه ها برای مغز شما خوب هستند، زیرا حاوی روی است. روی یا زینک حافظه و عملکرد مغز را بهبود می بخشد.
تحقیقات نشان می دهد که آووکادو حاوی چربی هایی است که استرس اکسیداتیو مغز را کاهش می دهند. آووکادو می تواند حافظه را بهبود دهد و باعث خطرات کمتری از مشکلات مربوط به مغز شود.
سالمون، حاوی امگا 3 است که به حفاظت و ارتقای رشد سلول های مغز کمک می کند. محققان می گویند که مصرف ماهی ها می تواند خطر آلزایمر را کاهش دهد.
اعتیاد شما به قهوه اصلا بد نیست. مطالعات نشان می دهند که کافئین می تواند عملکرد مغز را افزایش دهد.
این برگ های مغذی, باکتری های روده را بهبود می بخشند و در نتیجه عملکرد مغز را افزایش می دهند.
محققین می گویند گلوکوسینولات, ترکیباتی یافت شده در بروکلی, باعث بهبود حافظه و کمک به مغز می شوند.
خوردن گردو مغز شما را با گذشت سن سالم نگه می دارد. آن ها حاوی مواد مغذی هستند که به بهبود عملکرد مغز کمک می کنند.
کاهو و سبزیجات های پربرگ برای بهبود توانایی مغز ثابت شده هستند.
زرده تخم مرغ حاوی ترکیباتی است که رشد مغز را در نوزادان متولد نشده تقویت می کند.
اسفناج، حاوی آنتی اکسیدان ها و ویتامین هایی است که از اختلالات شناختی مغز محافظت می کنند.اسفناج به دلیل آنزیم های موجود در برگ هایش موجب تقویت هوش و حافظه می شود.
مطالعات حیوانی نشان می دهند که بادام می تواند از اختلالات شناختی جلوگیری کند و هوش و حافظه را تقویت کند.
کیمچی و دیگر غذاهای تخمیر شده حاوی پروبیوتیک هستند.این پروبیوتیک ها باکتری های روده ای را بهبود می بخشند، که منجر به عملکرد بهتر مغز می شوند.
سیب زمینی شیرین خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد که می تواند توانایی های شناختی شما را بهبود بخشد.
این مورد باعث بهبود تمرکز و تغلیظ مانند هر چیز دیگری در بدن می شود, مغز نمی تواند بدون انرژی کار کند. توانایی تمرکز و تغلیظ از تامین مداوم و پایدار انرژی به شکل گلوکز در خون ما به مغز نشات می گیرد.
می تواند به بهبود کارکرد مغز سالم کمک کند. اسیدهای چرب ضروری را بدن نمی تواند بسازد، پس آن ها باید از طریق رژیم غذایی به دست آیند. موثرترین چربی ها به صورت طبیعی در ماهی روغنی به شکل EPA و DHA وجود دارد.
منابع خوب گیاهی اش شامل بذر کتان, سویا, بذر کدو, گردو و روغن آن ها می شود. این چربی ها برای عملکرد مغز سالم, قلب, مفاصل و سلامت عمومی ما مهم هستند.
می تواند به جلوگیری از آسیب شدید رادیکال های آزاد کمک کند. شواهد خوبی وجود دارد که نشان می دهد لیکوپن, آنتی اکسیدانی قوی که در گوجه فرنگی یافت می شود, می تواند در برابر نوع آسیب رادیکال آزاد به سلول هایی خاص کمک کند، به ویژه در آلزایمر. گوجه را بپزید و از کمی روغن زیتون برای بهینه سازی جذب و کارآیی لذت ببرید. آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.