چرا باید انجیر بخوریم؟ / اینفوگرافیک

بهداشت نیوز پنج شنبه 17 خرداد 1403 - 11:34

به گزارش بهداشت نیوز، فیبر محلول،‌ پکتین موجود در انجیر آزادانه در بدن حرکت و از کلسترول جلوگیری می‌کند. ثابت شده است که برگ انجیر سطح تری گلیسیرید بدن کاهش داده و از حمله قلبی و سکته مغزی جلوگیری می‌کند.

این میوه در حالت خشک هم خواص قبل ملاحظه ای دارد و حاوی فنول،‌ اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ است که خطر ابتلا به بیماری عروق کرونر را کاهش می‌دهد.

 

این میوه حکم داروخانه طبیعی را دارد!

منبع: اطلاعات آنلاین

منبع خبر "بهداشت نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.