یکی از اتفاقات عجیب هفته دوم لیگ برتر بعد از بازی با ملوان در کنفرانس خبری رخ داد. جایی که جواد نکونام علنا مدافع چپ اصلی خود را به باد انتقاد گرفت. استقلال در هفته دوم رقابت های لیگ بیست و چهارم مقابل ملوان بندرانزلی با نتیجه دو بر دو متوقف شد تا شانس صدرنشینی را به این ترتیب از دست بدهد.
جواد نکونام در نشست خبری بعد از بازی با ملوان به شدت از ابوالفضل جلالی انتقاد کرد و مدعی شد او در تعطیلات فقط خورده و خوابیده و به همین دلیل آسیب دیده است.
حالا با وجود پایان مصدومیت مدافع چپ استقلال این بازیکن مورد غضب نکونام قرار دارد و قرار نیست در بازی با استقلال خوزستان به میدان برود.
به نظر می رسد ابوالفضل جلالی حداقل تا بعد از فیفادی باید سفت و سخت تمرین کند تا بتواند خود را به شرایط خوب بدنی نزدیک کند.
از سوی دیگر شنیدهها حاکی از آن است که سرمربی استقلال درخواست بازگشت محمدحسین مرادمند را به لیست این تیم کرده است.
به دنبال نمایش ضعیف رافائل سیلوا در بازی با ملوان در هفته دوم لیگ برتر و اخباری که در مورد نارضایتی نکونام از نمایش سامان فلاح در تمرینات منتشر شده، شنیده می شود جواد نکونام از مدیران باشگاه استقلال خواسته که محمدحسین مرادمند را به لیست این تیم برگردانند.
این در حالی است که نکونام تا همین چند هفته پیش اصراری به بازگشت مرادمند نداشت و باشگاه استقلال در تلاش بود قرارداد این بازیکن را به صورت دو طرفه فسخ کند اما نمایش ضعیف خط دفاع آبی ها شرایط را برای این بازیکن تغییر داده است.
نکته مهم این است که لیست استقلال در حال حاضر جای خالی ندارد و مشخص نیست در صورت بازگشت مرادمند، نام کدام بازیکن از لیست آبی ها کنار گذاشته می شود.
با انتخاب محمد صادق عظیمی فر به عنوان معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت، تغییرات در وزارت نفت و زیرمجموعه های آن آغاز شد.
اگرچه وقتی رییس هیات مدیره صنایع پتروشیمی خلیج فارس با ابلاغ وزیر نفت دولت ابراهیم رییسی، مدیریت هلدینگ عظیم خلیج فارس را به عبدالعلی علی عسگری، رییس اسبق سازمان صدا و سیما سپرد، حسین قربان زاده، رییس وقت سازمان خصوصی سازی شاکی شد و در اعتراض به این انتخاب اعلام کرد شرکت های بورسی که خصوصی شده اند یا در حال خصوصی شدن هستند، باید زیرنظر سازمان خصوصی سازی اداره شوند اما نه وزیر نفت آن زمان به این اعتراض توجهی کرد و نه وزارت نفت در حال حاضر خیال دارد سرنوشت یکی از عظیم ترین هلدینگ های پتروشیمی ایران که ۶۵ شرکت تابعه دارد را به سازمان خصوصی سازی بسپارد.
روزی هم که علی عسگری به این هلدینگ آمد، حکم خود را از محمد مهدی رحمتی، رییس هیات مدیره گرفت و جایگزین جعفر ربیعی شد، در صورتجلسه هیات مدیره به ابلاغ و اعلان وزیر نفت اشاره شد و حالا هم تصمیم گیرنده نهایی وزیر نفت دولت مسعود پزشکیان است. البته تاکید وزیر نفت دولت ابراهیم رییسی این بود که تطابق های قانونی و مقرراتی انجام و تاییدیه های لازم برای معرفی مدیرعامل جدید اخذ شود و قطعا تاکید وزیر نفت دولت جدید هم همین خواهد بود.
مسعود پزشکیان در کابینه خود وزارت نفت را به محسن پاک نژاد سپرده و وزیر نفت هم حکم معاونت این وزارتخانه و مدیریت شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی را به محمد صادق عظیمی فر داده است. آنهایی که تحولات وزارت نفت را با دقت دنبال می کنند می گویند بعد از تعیین معاون وزیر و تعیین تکلیف بزرگ ترین شرکت نفتی زیرمجموعه وزارت نفت، به زودی نوبت به تغییر مدیران هلدینگ خلیج فارس می رسد.
حتی جانشین عبدالعلی علی عسگری هم تعیین شده و شهریور ماه، ایستگاه پایانی همکاری این چهره سیاسی با هلدینگ صنایع پتروشیمی خلیج فارس خواهد بود. اگرچه برخی نزدیکان احمد شهریاری ادعا می کنند با رفتن علی عسگری، مدیریت هلدینگ به رییس هیات مدیره استقلال و مدیر پارک های پتروشیمی افق سپرده خواهد شد اما منابع آگاه می گویند با پایان ماموریت علی عسگری در هلدینگ، احمد شهریاری هم به نقطه پایان می رسد. برای هلدینگ مدیر جوان در نظر گرفته شده و رویکرد محسن پاک نژاد وزیر جدید، استفاده از چهره های جوان است، درست مثل انتصاب محمد صادق عظیمی فر برای معاونت وزیر نفت و حالا حتی بحث بازگشت جعفر ربیعی که علی عسگری جایگزین او شده بود، مطرح است.
با خروج علی عسگری از هلدینگ و متعاقب آن حذف شهریاری، هیات مدیره و مدیریت باشگاه استقلال هم دستخوش تغییر خواهد شد.