به گزارش ایرنا معاون سرمایه گذاری و کسبوکارهای سازمان منطقه آزاد اروند چهارشنبه در آیین افتتاح این واحد صنعتی اظهار داشت: این واحد صنعتی که بار دیگر در زمینه تولید تابلوی برق فعال شده است قادر است سالانه ۱۵ هزار دستگاه تابلو برق مورد نیاز منطقه و کشور را تولید کند.
وی افزود: این واحد صنعتی چندین سال متروکه بود و جز واحدهای راکد به شمار میرفت که با تلاش شرکت سازه صنعت الکتریک اروند و حمایت سازمان منطقه آزاد اروند به چرخه تولید برگشت.
معاون توسعه کسب و کارها و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد اروند اشتغالزایی این واحد صنعتی را بیش از ۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: برای راه اندازی مجدد این واحد صنعتی ۵۰ میلیارد ریال از سوی بخش خصوصی هزینه شده است.
موسوی بیان کرد: با بهرهبرداری از این واحد صنعتی علاوه بر تامین تابلوهای برق مورد نیاز منطقه آزاد اروند ،امکان صادرات به کشور عراق به عنوان بزرگترین شریک تجاری ایران فراهم خواهد شد.
وی با بیان اینکه هفته آینده نیز پانزدهمین واحد صنعتی در منطقه آزاد اروند به بهرهبرداری می رسد افزود: با برنامهریزی انجام شده تا پایان سال ۱۶ واحد صنعتی دیگر نیز در شهرستان های آبادان و خرمشهر وارد چرخه کار و تولید می شوند که از این تعداد ۱۱ واحد در شهرک صنعتی آبادان و پنج واحد در شهرک صنعتی خرمشهر قرار دارند.
موسوی اظهار داشت: برای این ۱۶ واحد صنعتی آماده بهرهبرداری در آبادان و خرمشهر ۲ هزار و ۷۹۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که با راه اندازی آنها فرصت اشتغال برای ۴۳۲ نفر به صورت مستقیم و ۸۷۸ نفر به صورت غیر مستقیم ایجاد میشود.
وی افزود: این پروژهها در حوزههای مختلف از جمله تولید پوشاک، مواد غذایی، انواع گرانول، مواد پلیمری، مواد معدنی، لوازم الکترونیکی، صندوق پست و ساخت دستگاههای کارت خوان می باشند.
منطقه آزاد اروند با مساحت ۳۷ هزار و ۴۰۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس شامل شهرهای آبادان، خرمشهر و مینوشهر(جزیره مینو) است و در محل تلاقی رودخانههای اروند و کارون قرار دارد.
این منطقه در همجواری با کشورهای عراق و کویت با داشتن ظرفیتهای مناسب نظیر حمل و نقل جادهای، ریلی، دریایی و هوایی از اهمیت ویژهای برخوردار است.