به گزارش خبرگزاری مهر، سردار محمد شرفی جانشین معاون هماهنگکننده فراجا با اشاره به نقش پلیس در ارتقای ایمنی و کیفیت خودروها، گفت: پلیس راهنمایی و رانندگی بهعنوان یکی از ارکان اصلی جامعه، که نسبت به مطالبه گری در رابطه با بحث کیفیت خودرو حضور جدی دارد. قانون این اجازه را به پلیس داده است که در هر حادثهای، سهم قصور را تعیین کند؛ چه از سوی راننده، چه از سوی جاده و چه از سوی خودروساز. بنابراین پلیس از این حق قانونی خود استفاده میکند و هر جا که لازم باشد، ورود پیدا میکند.
وی ادامه داد: این مطالبهگری تنها خواست پلیس نیست بلکه خواسته افکار عمومی و مردم است. در محاورههای روزمره نیز این نارضایتی نسبت به کیفیت خودروها به گوش میرسد و پلیس نیز بر همین اساس، بر ضرورت ارتقای کیفیت خودروها تأکید دارد. هرچه کیفیت خودرو، جاده و سطح آگاهی عمومی ارتقا پیدا کند، طبیعی است که آمار تصادفات، سوانح و آسیبهای انسانی کاهش خواهد یافت.
وی ادامه داد: ضمن اینکه آگاهی عمومی و فرهنگ سازی در مدیرت ترافیک بسیار میتواند کمک کند؛ پلیس رکن بسیار مام و تأثیرگذار در همه حوزهها است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری هفتمین همایش علمی تخصصی پلیس، بینالمللی مدیریت و ایمنی ترافیک آن را اقدامی شجاعانه و بهموقع دانست و گفت: در این همایش از نخبگان داخلی و خارجی دعوت شد و مقالات متعددی در حوزههای مختلف از جمله مدیریت ترافیک، حمل و نقل، ایمنی، سوانح ترافیکی، آموزش و فرهنگسازی ارائه شد. هر یک از این مقالات اگر به طرحهای عملیاتی تبدیل شوند، میتوانند گشایشهای قابلتوجهی را در حوزههای مختلف رقم بزنند.
وی تأکید کرد: ضمن اینکه فرمانده کل انتظامی کشور، سردار رادان، نیز حمایت صددرصدی خود را از یافتههای علمی این همایش اعلام کردهاند. امیدواریم این اقدامات به پایان راه ختم نشود و هر کدام از این ایدهها با پشتیبانی لازم به طرحهای اجرایی تبدیل شوند تا در آینده، شاهد بهبود چشمگیر وضعیت حمل و نقل و ایمنی جادهای کشور باشیم.