مدیرکل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی گفت: بر اساس مطالعه موسسه تحقیقات آب و خاک میانگین غلظت نیترات در هندوانههای کشور کمتر از ۱۰ میلیگرم بر کیلوگرم است.
حسین اصغری، مدیرکل دفتر سبزیها و گیاهان جالیزی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه حد مجاز باقیمانده نیترات در هندوانه در ایران و روسیه معادل ۶۰ میلیگرم در کیلوگرم است، افزود: هندوانه اینکه نشان میدهند مشخص نیست از ایران رفته باشد که این موضوع خود مورد سوال است.
وی افزود: روسیه به دلیل عدم تولید کافی از کشورهای مختلفی هندوانه وارد میکند ضمن آنکه سنجش نیترات باید از قسمت خوراکی هندوانه صورت بگیرد و نه از پوست آن، اگر چه دستگاه مورد استفاده هم اصلاً دقیق نیست.
اصغری ادامه داد: بر اساس مطالعهای که مؤسسه تحقیقات خاک و آب کشور انجام داده، میانگین غلظت نیترات در هندوانههای تولیدی ایران کمتر از ۱۰ میلیگرم در کیلوگرم است. این نتیجه از نمونهبرداری ۴۳۳ نمونه هندوانه از استانهای اصلی تولید کننده این محصول به دست آمده است.

منبع خبر "
گسترش نیوز" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد.
(ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.