به گزارش گیزموچاینا، به نظر میرسد که موبایلهای پرچمدار جمعوجور دوباره محبوب و اینبار با بهبودهایی همراه شدهاند. یکی از بزرگترین چالشهای این گوشیها، یعنی عمر باتری، حالا با استفاده از باتریهای سیلیکون-کربن با چگالی بالا حل شده است. این باتریها اکنون قادرند بیش از ۶هزار میلیآمپر ساعت ظرفیت را در بدنههای جمعوجور جای دهند. موبایل وانپلاس۱۳ تی با باتری ۶۲۶۰ میلیآمپر ساعتی، اخیرا در مقایسه با گوشیهای شیائومی ۱۵ پرو، گلکسی اس۲۵ اولترا، آیفون۱۶ پرومکس، پیکسل۹ پرو ایکسال و وانپلاس۱۳ آزمایش شده است. ظرفیت باتری این دستگاهها به ترتیب به شرح زیر است:
آیفون ۱۶پرومکس: ۴۶۸۵ میلیآمپر ساعت، گلکسی اس۲۵ اولترا: ۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت، شیائومی ۱۵ پرو: ۶۱۰۰ میلیآمپر ساعت، پیکسل ۹ پرو ایکسال: ۵۰۶۰ میلیآمپر ساعت و وان پلاس ۱۳: ۶۰۰۰ میلیآمپر ساعت. در این آزمایش چهار دستگاه از ۶گوشی از تراشه اسنپدراگون ۸الیت استفاده میکنند؛ درحالیکه آیفون و پیکسل به ترتیب از تراشههای A۱۸ پرو و تنسور G۴ بهره میبرند. هرچند که این گوشیها از تراشههای متفاوت استفاده میکنند و مصرف انرژی آنها به این موضوع بستگی دارد، اما نتایج این آزمایش نمایی از عملکرد آنها در دنیای واقعی ارائه میدهد. در طول آزمایش، پیکسل با پایینترین درصد باتری و بالاترین میزان داغ شدن مواجه شد و در نهایت زودتر از همه خاموش شد.
پس از آن، گلکسی اس ۲۵ اولترا خاموش شد و ۱۴دقیقه بعد وانپلاس۱۳ نیز خاموش شد. گوشیهای اپل که با سیستمعامل iOS و تراشههای سری A بهینهسازی شدهاند، معمولا بهتر از گوشیهای اندرویدی با باتریهای بزرگتر عمل میکنند. جالب است که گلکسی اس۲۵ اولترا نیز مشابه عملکرد اپل عمل کرد. این نشان میدهد که سامسونگ مدت زیادی را صرف بهینهسازی سیستمعامل خود کرده است. شیائومی۱۵ پرو ۱۹ دقیقه بیشتر از گلکسی اس۲۵ اولترا روشن ماند؛ اما همچنان ۶دقیقه زودتر از آیفون۱۶ پرومکس خاموش شد. در نهایت وانپلاس۱۳ تی ۳۲ دقیقه بعد از آن خاموش شد.