میوه عجیبی که مختص تهران است

همشهری آنلاین سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 - 01:26
درخت هلو گونه‌های متفاوتی دارد، اما یکی از متفاوت‌ترین گونه‌های آن مختص روستای کشار در حاشیه‌های غربی تهران است که حاصل شرایط آب و هوایی این منطقه است.

به گزارش همشهری آنلاین، اهالی اسم آن را «درخت هلو دوباره» گذاشته‌اند. میوه این درخت شکلی متفاوت با همه میوه‌ها دارد و جالب اینکه گردی آن اصلا شبیه هلو نیست و شبیه‌ترین میوه به آن کیوی است. میوه‌های این درخت نه‌تنها از نظر ظاهر، بلکه از نظر طعم، بافت گوشتی و البته هسته نیز شباهتی به هلوهایی که ما می‌شناسیم ندارد.

طعم بسیار شیرین و البته بافت مربایی «هلو دوباره» موجب شده است که اهالی بومی کشار از آن برای درست کردن مربا نیز استفاده کنند. از شگفتی‌های این هلو هسته بسیار ریز آن است که از نظر اندازه بزرگ‌تر از هسته گوجه‌سبز نیست.

فصل برداشت هلو معمولا اواخر خرداد تا اوایل مرداد است، اما از اواسط شهریورماه محصول میوه‌های درخت هلوی معروف روستای کشار آماده چیدن می‌شود و دلیل آن‌ گلدهی همزمان درخت‌های هلو است. آب‌وهوای خاص و سرمای این منطقه موجب شده هلوهای باغ‌های این منطقه ۲بار محصول بدهند.

محصول اول حاصل شکوفه‌هایی است که اوایل بهار روی درخت می‌روید، اما جای برخی شکوفه‌ها که در سرمای بهار می‌ریزند، در اردیبهشت و خردادماه دوباره شکوفه می‌دهد که موجب می‌شود هلوها کاملا با محصول اولیه متفاوت باشد. محصول اول که برداشت شد، درخت فرصت می‌کند دوباره به بار بنشیند و این بار میوه‌ها کاملا تغییر شکل یافته‌اند و از نظر طعم و بافت هم متفاوتند.

منبع خبر "همشهری آنلاین" است و موتور جستجوگر خبر تیترآنلاین در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. (ادامه)
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت تیترآنلاین مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویری است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هرگونه محتوای خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.